Με τον Ναπολέων και τον Χίτλερ συγκρίνει το έκτρωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.

Για προσπάθεια να κάνουν ότι έκανε ο Ναπολέων και ο Χίτλερ αλλά με διαφορετικές μεθόδους, κάνει λόγω
 ο πρώην Δήμαρχος του Λονδίνου  Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη του.

Ο Μπόρις που είναι επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit, τόνισε στην Sunday Telegraph, ότι η ΕΕ πάσχει από έλλειμμα δημοκρατίας και από συγκεντρωτισμό κι είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Αλλά κατά βάση αυτό που στερείται είναι το αιώνιο πρόβλημα, ότι δεν υπάρχει μια ισχυρή πεποίθηση στο ιδεώδες της Ευρώπης».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι εντάσεις ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ επέτρεψαν στη Γερμανία να αυξήσει τη δύναμή της, να «κατακτήσει» την οικονομία της Ιταλίας και να «καταστρέψει» την Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει καμιά εξουσία την οποία να σέβονται ή να καταλαβαίνουν οι πάντες. Και αυτό προκαλεί το τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ωστόσο τα λεγόμενα του δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, αφού ο βασικός Αρχιτέκτονας του όλου οικοδομήματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση,όπως είχαμε δημοσιεύσει παλιότερα εδώ ήταν Ναζιστής, και πρόκειτε για τον Walter Wallstein.
Στο μεταξύ, δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο έδειξε ότι ο Τζόνσον πείθει τους Βρετανούς περισσότερο από τον πρωθυπουργό της χώρας. Σύμφωνα με την έρευνα, διπλάσιοι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πρώην δήμαρχος είναι πιο πιθανό να πει την αλήθεια για την ΕΕ από ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον.