MENU

Τετάρτη μέρα συλλογής υπογράφων για Grexit !

Και φτάσαμε ήδη το 10% του στόχου , μέχρι στιγμής 11.206 Έλληνες ζητούν το δικαίωμα της δημοκρατίας να επιλέξουμε σαν λαός αν θέλουμε να είμαστε μέσα στην Ευρώπη η όχι!
 Όλοι εσείς που έχετε καταλάβει ότι το να συνυπάρχουμε με bangsters , με εκβιαστές και δολοφόνους δεν θα μας βγει σε καλό!
Όλοι εσείς που δεν μπορείτε να δεχθείτε μια Ελλάδα που συμμετέχει σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!
Όλοι εσείς που έχετε κατανοήσει ότι συνεχίζοντας σαν το μικρότερο πιόνι θα είμαστε και οι πρώτοι στην θυσία τους!
Όλοι εσείς που βλέπετε ξεκάθαρα ένα μέλλον όπου οι μεγάλοι θα στήσουν την συγκομιδή ενάντια στην ανθρωπότητα για να μοιράσουν την πιτα από την αρχή !
ΦΩΝΑΞΤΕ και ΣΤΑΘΕΙΤΕ στο πλάι μας να ΣΩΣΟΥΜΕ τον Έλληνα που τον έχουν τρομοκρατήσει !
Η Ελλάδα πρέπει να βγει από την Ευρώπη πριν ξεκινήσει ο ΟΛΕΘΡΟΣ που έχει προγραμματίσει η παγκόσμια ΕΛΙΤ!
Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…δεν μπορεί να ανέχεται άλλο την διαστρέβλωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,…δεν μπορεί άλλο να συναινεί σε μια πολιτική που εξυπηρετεί τους λίγους έναντι των πολλών!!!
Όσο πιο γρήγορα φύγουμε ..πάρα τις προδοσίες από τους πολίτικους μας που μας στέρησαν πολύτιμο χρόνο επανάκαμψης …τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργήσουμε άμυνες στην παράνοια του μέλλοντος που έρχεται καλπάζοντας!
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ