MENU

Για Να Δούμε Μερικά Πράγματα Μετά Την Προπαγάνδα Των Καναλιών Για Το Brexit – Για Δες Λίγο Τι Ανακοινώνει Η Βρετανία Λίμες Μόλις Μέρες Μετά Που Βγήκε Από Την ΕΕ

Η προπαγάνδα όλης της μιντιακής μαφίας όχι μόνο προσπάθησε να μας πείσει ότι η Βρετανία θα καταστραφεί μετά την έξοδό της από την ΕΕ αλλά έδειχνε και δήθεν πλάνα με ανθρώπους που δήλωναν ότι
 είχαν ψηφίσει όχι και μετά το μετάνιωσαν. Δεν στάθηκαν όμως μόνο εκεί άρχισαν να φέρνουν οικονομολόγους από παντού δήθεν ειδικούς αναλυτές που έλεγαν ότι η Βρετανία θα καταστραφεί και θα φτάσει μέχρι και την πτώχευση.
Για να δούμε σήμερα ποια είναι η αλήθεια:
Σήμερα λοιπόν ο υπουργός οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν ανακοίνωσε ότι θα μειώσει την φορολογία των επιχειρήσεων από το 20% που ήταν μέχρι σήμερα στο 15%.
 Δηλαδή θα ρίξει την φορολογία της 5 ολόκληρες μονάδες μέσα σε λίγες μέρες
Αυτό στην γλώσσα της οικονομία λέγετε ανάπτυξη και με λίγα λόγια η Βρετανία μέσα σε λίγες μόλις μέρες σχεδιάζει μόνη της πλέον την αναπτυξιακή της πολιτική με τα αποτελέσματα να αρχίσουν να φαίνονται άμεσα.
Φυσικά η Ευρώπη όχι μόνο δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική αλλά έχει και μεγάλη ανησυχία δείτε το βίντεο με το Γιώργο Κίρτσο να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα στην Ευρωβουλή.
Επίσης λίγες ώρες o γενικός γραμματέας του υπουργείου αμύνης της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι υπάρχει αύξηση στις προπαραγγελίες κατά 3% για τα οπλικά συστήματα της Βρετανίας από αγορές που δεν υπήρχε πρόσβαση μέχρι εχθές όπως η Νότια Αμερική αλλά και η Κίνα.