MENU

Τα μάθατε τα νέα κορόιδα,αν εσείς χρωστάτε σας κυνηγούν και σας αδειάζουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, ενώ αν σας ληστεύουν ...παραγράφονται! Κουκουλώνουν το σκάνδαλο της siemens λόγω... της μη μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος στη μητρική γλώσσα των αλλοδαπών κατηγορουμένων

Ο ελληνικός λαός ζει μαρτυρικές μέρες, μήνες και χρόνια , εξ αιτίας της πολιτικής αυτών, που υποτίθεται εμπιστεύθηκαν, για να κυβερνήσουν τον τόπο.
 Μας έχουν καταστήσει υποχείρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου της Τρόικας και λοιπών Ευρωπαίων τοκογλύφων.

Έχουν επιβάλλει δυσβάσταχτους αντισυνταγματικούς φόρους που ξεπερνούν την φορολογική ικανότητα του Έλληνα πολίτη καταστώνταστον εν δυνάμει οφειλέτη.

Έχουν φέρει μία ανθρωπιστική κρίση στην πατρίδα μας άνευ προηγουμένου, που τέτοιες κρίσεις συναντάς μόνο σε περιόδους πολέμου.


Έχουν σπείρει την απόγνωση και την απελπισία σε εκατομμύρια συνταξιούχους και ανέργους.


Έχουν βάλει λουκέτο εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.



Πάνω από δέκα χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει.

Κάθε μέρα αποδεικνύεται χειρότερη από την προηγούμενη, αφού δεν υπάρχει χαραμάδα ελπίδας στον γολγοθά που περνάει τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων μαστίζουν εδώ και χρόνια την Ελλάδα με κύριο πάντα υπόγειο πρωταγωνιστή το σάπιο πολιτικό σύστημα, και όταν γίνεται μία δίκη γίνεται για τα μάτια του κόσμου και μόνο, αφού κανείς δεν λογοδοτεί και κανείς δεν τιμωρείται σε αυτόν τον τόπο.

Έτσι και τώρα οι αυτοαποκαλούμενοι διώκτες της διαπλοκής Τσίπρας και Καμμένος θα επιτρέψουν να κουκουλωθεί το σκάνδαλο της Siemens με το πρόσχημα ότι δεν μεταφράστηκαν  τα έγγραφα  της δικογραφίας στη μητρική γλώσσα των αλλοδαπών κατηγορουμένων στην υπόθεση.


Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας της κλήσης και του παραπεμπτικού βουλεύματος των 13 Γερμανών κατηγορουμένων και του Γαλλοεβλετού κατηγορούμενου, Ζαν Κλωντ Όσβαλντ.

Η ακυρότητα της κλήσης και του βουλεύματος - σύμφωνα με την κρίση του Δικαστηρίου - έγκειται στο γεγονός πως δεν είχε μεταφραστεί στη μητρικής τους γλώσσα, δηλαδή στη Γερμανική και τη Γαλλική.



Λόγω της μεγάλης έκτασης που έχει πάρει το θέμα, κυβερνητικές πηγές διέρρεαν την «οργή» του Μαξίμου (πάλι θα σχίσουν καλτσόν) και σημείωναν πως «υπάρχουν ευθύνες και ορισμένοι θα λογοδοτήσουν» και το σίγουρο απ΄ότι φαίνεται είναι ότι αυτοί που θα έπρεπε να λογοδοτήσουν πάλι θα την βγάλουν καθαροί, καί όλο και κάποιο εξιλαστήριο θύμα θα βρουν να του φορτώσουν τις δήθεν παραβλέψεις για την παραγραφή των αδικημάτων των ενόχων!

Θέλετε και το καλύτερο; Η Ελλάδα κινδυνεύει να πληρώσει και από πάνω, αν οι δικηγόροι προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο επειδή δεν μεταφράσθηκε το βούλευμα στη γλώσσα τους και παραβιάσθηκαν άρα τα δικαιώματά τους…   


Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά ξυπνάτε γιατί ξημέρωσε!!