Δραματική κατάσταση των γεννήσεων στην Ελλάδα ! Μέχρι 16/8 οι γεννήσεις ήταν μόλις 56.000 ! Κανένα κίνητρο για την αναστροφή της δημογραφικής καταστροφής !

Η εκροή του ανθρωπίνου δυναμικού της χώρας μας είναι πολύ επαχθέστερη εθνικά από ότι η εξαγωγή των χρημάτων των Ελλήνων στο εξωτερικό. Η οικονομική κρίση ήρθε να προστεθεί στην ηθική και κοινωνική κρίση, που προϋπήρχαν και, φυσικά, επέτεινε το πληθυσμιακό πρόβλημα.

Το δράμα συνεχίζεται. Και το έτος 2016 οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί απελπιστικά και όλα τα μέτρα που λαμβάνονται δεν δίνουν κανένα κίνητρο στις πολυμελείς οικογένειες, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο τα πράγματα να γίνονται χειρότερα…

Πιο συγκεκριμένα οι γεννήσεις το 2016 μέχρι τις 16 Αυγούστου ήταν μόλις 56.126, όταν το 2008 και 2009 οι ετήσιες γεννήσεις έφταναν τις 120.000 !

Ούτε η νέα κυβέρνηση Σύριζα- Ανελ συγκινείται από τον δημογραφικό κατήφορο της Ελλάδας και, δυστυχώς, δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, αν αναλογιστεί κανείς και την τεράστια μετανάστευση νέων ανθρώπων σε χώρες του εξωτερικού!

Η ανάκαμψη του δημογραφικού μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ αν δοθούν κίνητρα ( φορολογικά και κοινωνικά ), κλιμακούμενα, για κάθε παιδί πάνω από το 3ο … Ακούει κανείς ; Συγκινείται κανείς ; Ο Ελληνισμός δίνει τη μεγαλύτερη μάχη επιβίωσης…

Δεν θα ξεχάσουμε ! Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει όσους εδώ και μερικά χρόνια «δολοφονούν» το μέλλον της Ελλάδας με τα αλλοπρόσαλλα οικονομικά και φορολογικά μέτρα ενάντια στις οικογένειες με πολλά παιδιά !