MENU

20 εκατομμύρια δολάρια έκτακτη δαπάνη για αγορά φορητών ανιχνευτών ακτινοβολίας – Ο δρόμος προς τον WW III έχει ανοίξει…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός.Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εξέλαβε τις ανησυχίες των διεθνών αναλυτών ως πολύ σοβαρές και λαμβανομένου υπόψη ότι ένα ενδεχόμενα
 πυρηνικά χτύπημα πλέον δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, προέβη στην άμεση παραγγελία φορητών ανιχνευτών ακτινοβολίας ΧΡΠΒ συνολικής αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το DHS εξασφάλισε ειδικές στολές (Ένδυση Έξυπνης Ανίχνευσης Πυρηνικών, ή WIND) που θα φορούν οι εργαζόμενοι και οι δυνάμεις ασφαλείας στο μετρό και σε άλλους δημόσιους πολυσύχναστους χώρους.

Η DHS αποστολή της οποίας είναι να προστατεύσει τις ΗΠΑ από τις πυρηνικές συσκευές, αναζητά ένα φορητό σύστημα που θα μπορούσε να εντοπίσει τα πυρηνικά σωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των ακτίνων γάμμα και νετρονίων.
Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια πραγματική και αναδυόμενη απειλή. Η κυβέρνηση Ομπάμα υπογράμμισε τον Μάρτιο τους τέσσερις τρόπους για μια πυρηνική επίθεση μεγάλης κλίμακας στο έδαφος των ΗΠΑ και θεώρηση της απειλή ΥΠΑΡΚΤΗ!

Το πιο καταστροφικό και καθόλου απίθανο σενάριο περιλαμβάνει την κλοπή πυρηνικών όπλων στο έδαφος των ΗΠΑ ή σε μιας από τις χώρες όπου είναι αποθηκευμένα. μια ομάδα κλέβει ένα πλήρως λειτουργικό βόμβα από πυρηνικά όπλα της χώρας. Δεύτερο σενάριο οι εξτρεμιστές που θα μπορούσαν να βομβαρδίσουν μια υπάρχουσα πυρηνική εγκατάσταση , όπως το βελγικό εργοστάσιο αποβλήτων.

Αυτές τις μέρες η fema έχει αναλάβει να προβάλει στο παναμερικανικό δίκτυο τρόπους αντιμετώπισης πυρηνικών απειλών και επιθέσεων, καθώς και ασύμμετρων απειλών με προσβολή υδάτων, χρήση βιολογικών όπλων κλπ.
Ζούμε το νέο ψυχρό πόλεμο…