MENU

Η Τεχνοκρατία θα αναδειχθεί από τις στάχτες του δυτικού πολιτισμού

Είναι γνωστά τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση με πιο “επίσημη” και επιβεβλημένη μορφή από τη σημερινή,  αυτής της διακυβέρνησης του ΟΗΕ

Σε αυτήν ο πολιτικός κόσμος δεν θα υπάρχει, που σημαίνει και κατάργηση εκλογών, κοινοβουλίων και όλων των δημοκρατικών διαδικασιών που… υποτίθεται σήμερα καθορίζουν τα πολιτεύματα του δυτικού κόσμου. Η διακυβέρνηση, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, θα γίνεται αποκλειστικά από τεχνοκράτες και οι πολίτες θα καλούνται διαδικτυακά να πουν τη γνώμη τους.

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί, θα χρειαστεί περισσότερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος από την ήδη υπάρχουσα, ενώ το μεταναστευτικό θα παίξει ρόλο κοινωνικής βόμβας!

Ένα πολύ καλό άρθρο του αμερικάνου αναλυτή Patrick Wood αναφέρει συγκεκριμένα:

// Ο δύσπιστη πολιτική ανοικτών συνόρων που ασκείται στην Ευρώπη, είναι η ίδια πολιτική που ασκείται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι μόνο τα νότια σύνορα μας με το Μεξικό σχεδόν ορθάνοιχτα για οποιονδήποτε να γλιστρήσει στη χώρα μας παράνομα, αλλά η κλίκα της εκτελεστικής εξουσίας του Ομπάμα εισάγει δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από χώρες στη Μέση Ανατολή, που είναι γνωστές ως τρομοκρατικά hotspots.

Στην περίπτωση της Ευρώπης, δεν μπορεί πλέον να γυρίσει πίσω. Είναι πολύ αργά και πολύ μεγάλη ζημιά έχει ήδη γίνει. Ήρθε η ώρα να πούμε, τουλάχιστον νοητικά, “Αντίο Ευρώπη, ήταν ωραία γνωρίζοντας σας.”

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η Ευρώπη ήταν ένα υπέροχο μέρος για να το επισκεφθείτε, για διακοπές και να κάνετε επιχειρήσεις με. Τι άλλαξε;

Για τους αρχάριους, η παγκόσμια ελίτ που ανέλαβε την ευθύνη για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξ αρχής, έχει πλέον αποφασίσει να ρίξει ολόκληρο το λεωφορείο από τον γκρεμό. Ακούστε τον τραγανιστό ήχο!

Ήταν ο ίδιος ο συν-ιδρυτής της Τριμερούς Επιτροπή, ο David Rockefeller, ο οποίος είπε το 1998,

«Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα, η ελπίδα για μια πιο ενωμένη Ευρώπη ήταν ήδη σε πλήρη άνθηση – χάρη στους πολλούς τρόπους και τις ατομικές ενέργειες στο παρελθόν των πρώτων μελών της Τριμερούς Επιτροπής» (Rockefeller, Εν αρχή – Η Τριμερής Επιτροπή στους 25, 1998, σ.11).

Μίλησε με μετριοφροσύνη. Το 2002, ήταν το μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, ο Vallery d’Estaing, ο οποίος στην πραγματικότητα συνέγραψε το σύνταγμα της ΕΕ, όταν ήταν Πρόεδρος της Συνέλευσης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Λοιπόν, οι ενέργειες των σημερινών μελών της Τριμερούς Επιτροπής (και οι “παγκοσμιοποιητές” φίλοι τους) έχουν αλλάξει τομέα. Τώρα πιέζουν τους πολιτικούς που έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε εκτροχιασμένο τρένο.

Ο Peter Sutherland, πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs International, ο πρόεδρος της BP, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και Επίτιμος Πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του Ειδικού Αντιπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών του Γενικού Γραμματέα για τη Διεθνή Μετανάστευση από το 2006, ήταν ειλικρινής στην απεριόριστη πολιτική για τη μετανάστευση στην Ευρώπη. Ο ίδιος έχει δηλώσει δημοσίως,

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, είναι κοινωνίες μεταναστών και ως εκ τούτου μπορούν να αφομοιώσουν ευκολότερα εκείνους από άλλα υπόβαθρα από εμάς τους ίδιους, που εξακολουθούμε να θέλουμε μια αίσθηση ομοιογένειας και διαφοράς από τους άλλους.

“Και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπονομεύσει.”

Ας μην σταματήσουμε εκεί, στο αποκορύφωμα της ευρωπαϊκής κρίσης στα τέλη του 2015, ο Sutherland έγραψε,

«Η κινητικότητα των ανθρώπων ωφελεί όχι μόνο τους μετανάστες και τις οικογένειές τους, αλλά και τις χώρες καταγωγής τους και τον προορισμό, καθώς … Καμία άλλη δύναμη-όχι το εμπόριο, ούτε οι ροές κεφαλαίων έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τη ζωή σε βιώσιμη, με θετικούς τρόπους και στην κλίμακα που μπορεί η μετανάστευση….”

Ο Sutherland πιστεύει ότι η μετανάστευση είναι το κλειδί για την υλοποίηση της “αειφόρου ανάπτυξης”, ένα οικονομικό μοντέλο που βασίζεται στην τεχνοκρατία. Σε αυτό αναφέρθηκε η Τριμερής Επιτροπή για πρώτη φορά το 1973 με τον όρο της“Νέας Διεθνούς Οικονομικής Τάξης”.

Ω, ξέχασα να σας πω, ότι αν Αειφόρος Ανάπτυξη (τεχνοκρατία) σκοπεύει να αντικαταστήσει τον καπιταλισμό και το Free Enterprise που πρέπει να καταστραφεί εντελώς; Ναι, σωστά διαβάσετε, αλλά δεν το λέω εγώ…

Το λέει η Christiana Figures, πρώην εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης-Πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή:

“Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που θέτουμε στον εαυτό μας το καθήκον της εκ προθέσεως , μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα να αλλάξει το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που βασιλεύει για τουλάχιστον 150 χρόνια, από τη βιομηχανική επανάσταση … Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο έργο που έχουμε αναθέσει τους εαυτούς μας ποτέ, και πρόκειται ηθελημένα να μετατρέψει το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία» .(Figueres, Φλεβάρη του 2015 συνέντευξη τύπου) [η υπογράμμιση δική μου]

Ας εξετάσουμε αυτή τη δήλωση. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει:
Πρόθεση – Να ακυρώσει τον Καπιταλισμό και το Free Enterprise και να το αντικαταστήσει με την Αειφόρο Ανάπτυξη
Χρονοδιάγραμμα – που δεν κατονομάζεται, αλλά ένα χρονοδιάγραμμα υπάρχει κάπου στα έγκατα των Ηνωμένων Εθνών
Ικανότητα – Την έχουν τα Ηνωμένα Έθνη. Έχουν 193 έθνη του κόσμου που υπέγραψαν αυτή την ατζέντα – την Ατζέντα 21.
Δράση – Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει ήδη λάβει μέτρα για να εκτελέσει το σχέδιό τους.

Ακούγεται σαν ένα σχέδιο για μένα.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αυτή τη σειρά των γεγονότων.

Εάν η Δύση πρέπει να αποδομηθεί, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την τεχνοκρατία, ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνει από μια μαζική εισβολή των ριζοσπαστικών ισλαμικών τζιχαντιστών, τους ξετρελαμένους με την μαρξιστική φιλοσοφία της κοινωνικής δικαιοσύνης, που δεν τους νοιάζει αν πεθάνουν σε μια καταιγίδα από πυροβολισμούς, εφόσον προκαλούν χάος και καταστροφή.

Έτσι, το λεωφορείο της Ευρώπης «πέφτει από τον γκρεμό» από τους δημιουργούς του; Ναι, και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σαφή.

Ποιο είναι το όφελος; Η Τεχνοκρατία ως οικονομικό σύστημα και η Επιστημονική Δικτατορία ως πρότυπο της κοινωνικής διακυβέρνησης.

Σύντομα και στην κοντινή σας Ήπειρο…//

Κάπως έτσι μας βλέπει από τη μακρινή Αμερική ο φίλος Patrick Wood, και δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα μαζί του.

Τα ίδια έχουμε γράψει άπειρες φορές για το ρόλο της “αριστερής” Ατζέντας 21 που πλασάρει το δήθεν αντικαπιταλιστικό κίνημα των Ναόμι Κλάιν (Δόγμα του Σοκ) και του δήθεν ακτιβιστή Νόαμ Τσόμσκι – με σιωνιστικές ρίζες και οι δυο.

Και μην ξεχνάμε τον αξιολάτρευτο Σόρος και τις ΜΚΟ του, που καταβάλουν κάθε προσπάθεια να γεμίσει η Ευρώπη μετανάστες. Αν έχει χαλάσει χρήμα ο τύπος για αυτό το θέμα!