MENU

Πατήρ Σάββας Αχιλλέως: Ηλεκτρομαγνητικά πεδία και άνθρωπος,ηλεκτρισμός και μαγνητισμός.Και τα δύο συνδυαζόμενα χρησιμοποιούνται από την επιστήμη για τον έλεγχο του ανθρωπίνου σώματος και του νου του ανθρώπου

Ευρισκόμεθα εις μίαν περίοδον αρκετά κρίσιμη και αποφασιστική για την πορεία της ανθρωπίνης φυλής επί της γης δηλαδή τα πράγματα τελειώνουν πλέον.
 Ο κόσμος τηρεί δύο πράγματα σταθερά, τα κρατάει δηλαδή. Το ένα είναι η ΑΓΝΟΙΑ και το άλλο είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Δύο πράγματα τα οποί οδηγούν την ψυχήν εις τα νύχια του Αντιχρίστου.

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία και άνθρωπος,ηλεκτρισμός και μαγνητισμός

Είναι δυνατόν δηλαδή ένα κέντρο με ειδικά μηχανήματα ηλεκτρομαγνητισμού να επηρεάζει εις σημείον αφάνταστο το μυαλό του ανθρώπου τας κινήσεις και τας ενεργείας του ανθρώπου,και να τον καθοδηγεί όπως ο ίδιος ο επιστήμονας θέλει.Δηλαδή αυτή τη στιγμή ένας επιστήμονας κρατώντας στα χέρια του αυτό το μηχάνημα μπορεί από μακριά χωρίς να το γνωρίζεις, χωρίς να τον βλέπεις να σε κάνει ότι θέλει.

Να προσέξουμε πολύ, τούτα είναι βήματα του Αντιχρίστου,με αυτόν τον τρόπο ο Αντίχριστος θα πάρει τον κόσμο, με μηχανήματα πλέον.Σήμερον εις τα οπολοστάσια των μεγάλων δυνάμεων, της Ανατολής και της Δύσεως υπάρχουν συστήματα Ηλεκτρομαγνητικά, που δοκιμάστηκαν και απεδείχθει η τρομακτική καταστροφική των δύναμις.

Όταν ομιλούμε περί ηλεκτρισμού και μαγνητισμού, εννοούμε ένα στενά συνδεδεμένο στοιχείο της φυσικής.

 Η λεγομένη ηλεκτρομαγνητική ρύπανσις της ατμοσφαίρας,η μόλυνσις αυτής της Γης, προέρχεται από παντού. Από τα δίκτυα του ηλεκτρισμού της χαμηλής και υψηλής τάσεως, απ'ο τους ραδιοπομπούς, αυτά τα οποία έχουν πάνω στα βουνά και στα υψηλά μέρη,από τους βιομηχανικούς φούρνους,από απλές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές,κεραίες τηλεοράσεως μέχρι τα αστυνομικά ραντάρ, που έχουμε υπέρυθρες ακτινοβολίες υπεριώδεις ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

Δεν ξέρουμε όμως πόσοι κίνδυνοι υπάρχουν μέσα σε αυτά τα πράγματα, ο κόσμος τηρεί άγνοια, έχει αδιαφορία.
Από τας ιονιζούσας λεγομένας ακτινοβολίας προέρχονται μεταλλάξεις εις τα χρωματοσώματα του οργανισμού και ο καρκίνος ο οποίος σήμερα έχει φθάσει σε απροχώρητο σημείο.

Πιστεύουν σήμερα οι επιστήμονες ότι με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, θα μπορούν εις το εγγύς μέλλον να χρησιμοποιούν τους ανθρώπους, και την συμπεριφορά του ανθρώπου όπως χρησιμοποιούν τας μαριονέτας.

Εδώ θα αναφερθούμε σε ένα υπερσύχρονο νοσοκομείο της Μαδρίτης αφού χρησιμοποίησε ελαχίστη δύναμη ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων, εσταμάτησε μέσα σε ένα ενυδρείο καυγάδες ψαριών σαν να τα εδιάταξε κάποιος να σταματήσουν.Ανέκοψαν επίσης την ανάπτυξη βακτηριδίων,τα βακτηρίδια είναι αυτά που δημιουργούν τα μικρόβια και τας ασθένειας, επέτυχε την επούλωση καταγμάτων πάνω σε ποντικούς που εχρησημοποιούσαν ως πειραματόζωα, έσπασαν τα κόκκαλα των ποντικών και μετά εχρησημοποίησαν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τα επούλωσαν.

Επέτυχαν την αλλαγή συνήθειας μεταναστεύσεως σαλιγκαριών, καθώς και την παραμόρφωση εμβρύων στο αυγό της κότας.

Προσπαθούν δια της ιδίας μεθόδου να να διορθώσουν ανωμάλους καρδιακούς ρυθμούς, τώρα εισέρχονται εις το καλό σημείο, την επούλωση και θεραπεία τραυμάτων,δερματικάς παθήσεις θεραπεία των νεύρων,τους τένοντες και στας αρτηρίας και τις βλέβες.Εις την προσπάθειαν της  δήθεν καλής χρήσεως της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολιας,υπέρμαχος και υποστιρικτής επαρουσιάσθει αιφνιδίως το γραφείο ναυτικών ευρευνών των ΗΠΑ.Η τεχνολογία των μικροκυμάτων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο από την μία όσο και από την άλλη πλευρά υπερδύναμη Αμερική και Ρωσία.

Η χρήσις της τεχνολογίας αυτής θα είναι ανάπτυξις μεθόδων αλλοιώσεως  της χημικής λειτουργίας του εγκεφάλου χωρίς φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση,δηλαδή θα μπορούν να κατασκευάζουν άνθρωπο φυτό.
Ένας από τους στόχους των δύο αντιθέτων στρατοπέδων, είναι η επιτυχία εφευρέσεως δια της χρησιμοποιήσεως των  ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων,του αιφνιδίου θανάτου χωρίς εμφανή φυσικά αίτια, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να έχει εφαρμογή σε δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων π.χ.
Με το κατάλληλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μπορούμε να παράγωμε τα ίδια αποτελέσματα με τα ψυχοενεργιτικά φάρμακα.

KFB και η αντίστοιχη μυστική υπηρεσία της Κίνας διέθεταν τελειοποιημένες μεθόδους πλύσεως του εγκεφάλου ,οπότε ανάγκασαν τις ΗΠΑ να θυσιάσουν ακόμη και ανθρώπους,για να φθάσει εις το στάδιο που ευρίσκοντο οι αντίπαλοι,μεθόδους ελέγχου του ανθρωπίνου ψυχισμού,μεθόδους που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα ορθόδοξα μέσα του ψυχολογικού πολέμου.

Εστηρίχθησαν οι Αμερικανοί στο πρόγραμμα τους   με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του καρδιναλίου Μπιζέντι που συνελήφθη και καταδικάστει για κατασκοπεία το 1949 εις την Βουδαπέστη.Η δίκη του τότε είχε ταράξει τον κόσμο.

Μετά τον θάνατόν του το 1975 εξεδόθησαν τα απομνημονεύματα του.

Εις αυτά εξηγούσε τα της συλλήψεως του και της καταδίκης του.

Μέχρι της στιγμής της συλλήψεως του εθεωείτο παράδειγμα ατσαλένιας θελήσεως.

Ήτο αγέρωχος, ήτο ατάραχος, ουδείς ηδύνατον να τον λυγίσει ή να αλλάξει τας αρχάς του και τας πεποιθήσιες του.
Μετά τας πολυώρους ανακρίσεις του εις την Βουδαπέστη παρουσιάσθει εις το εδώλιον του κατηγορουμένου όμοιος με φοβισμένο λαγό.

Επιβεβαίωσε άνευ ουδεμίας διαμαρτυρίας την ομολογίαν της ενοχής του, γραμμένην, και την υπέργαψεν άνευ ουδεμίας βίας.

Έκτοτε αναζητήθηκαν οι τρόποι αλλαγής της συμπεριφοράς του ατόμου,προκειμένου περί συλλήψεως κατασκόπων οι οποίοι συνελαμβάνοντο, να μην μπορούν να κρύψουν τίποτα εις τας ανακρίσεις, και μετά να μην θυμούνται καν ότι ανεκρίθησαν.

Συμπέρασμα: Η ανακάλυψις των ηλεκτρομαγνητικών ακτίνων η κυριαρχία του αντιχρίστου επί της ανθρωπότητος γίνονται πιο έντονοι.Η συνεχής πρόοδος του ανθρώπου στον τομέα της επιστήμης,έχει φθάσει σε σημείο που να κινδυνεύει να ξεπεράσει τον ίδιον του τον εαυτόν,ανορθόδοξα δηλ ενάντια μέσα ψυχικού πολέμου βασιζόμενα εις τον έλεγχο του ανθρωπίνου ψυχισμού,εις την παραψυχολογίαν τείνουν να επηρεάσουν ουσιαστικά το μέλλον της ανθρωπότητος.  



Απόσπασμα από ομιλία του πατρός Σάββα Αχιλέως το 1988