MENU

Εξαργύρωσε ο Φίλης την κόντρα με την Εκκλησία-Δεύτερος στα κομματικά όργανα

Τυφλωμένοι από την εμπάθειά τους απέναντι στα ιερά και όσια του ορθόδοξου λαού μας οι αριστερομπερδεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν την ευκαιρία στον υπ. Παιδείας Νίκο Φίλη να εξαργυρώσει με κομματικά οφίτσια την κόντρα του με την Εκκλησία
Στην ψηφοφορία για την εκλογή της νέας κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. την πρώτη θέση πήρε τελικά ο άτυπος επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολιτευτικής κίνησης «53+» Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Νίκο Φίλη δεύτερο, τον Νίκο Βούτση τρίτο.

Οι σύνεδροι επιβράβευσαν τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη με τη δεύτερη θέση, με 1038 ψήφους,εκτοξεύοντάς τον από την 53η θέση που είχε καταλάβει στο προηγούμενο συνέδριο και εγκρίνοντας τους χειρισμούς του, ειδικά στην σκληρή κόντρα του με την εκκλησία, παρά την προσπάθεια του Μαξίμου να κλείσει το μέτωπο αυτό.

Οι μάσκες έπεσαν λοιπόν και πλέον και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται τους λόγους που επέμεινε τόσο ο κ. Φίλης σε αυτήν την κόντρα...Έψαχνε εύήκοα ώτα πορωμένων αντιεκκλησιαστικών κύκλων για να ανέλθει την κομματική κλίμακα και τα βρήκε!