MENU

Ρωσική έφοδος στην Αλάσκα – Έτοιμο το σχέδιο του Κρεμλίνου για τον μεγάλο πόλεμο

Αξιωματούχος του αμερικανικού Ναυτικού προειδοποίησε τους κατοίκους της Αλάσκας για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που δείχνει να πλησιάζει.

 Όπως μεταδίδει η έγκυρη εφημερίδα «Daily Star», πρώην υψηλότατος αξιωματούχος έχει στοιχεία στα χέρια του, κατά τα οποία η Ρωσία έχει σχέδιο εισβολής στην Αλάσκα, σε περίπτωση που ξεκινήσει σύγκρουση με τις ΗΠΑ.
 «Είμαστε στα πρόθυρα να δεχθούμε εισβολή από την Αλάσκα, μέσα στον Καναδά και πιθανότατα βορειοδυτικά», ανέφερε, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.
Η εισβολή κατά τον αξιωματούχο, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, θα ξεκινήσει με υποβρύχιο κοντά στην πόλη της Wasill περίπου 43 μίλια ΒΑ του Anchorage.

 «Η διαίσθησή μας λέει πως ο Ομπάμα έχει μετατρέψει την Αλάσκα σε απροστάτευτη περιοχή, η οποία θα χρησιμεύσει σαν βάση εξόρμησης σε περίπτωση που ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος», τονίζει ο αξιωματούχος.
Μάλιστα, άλλη ανώνυμη πηγή αναφέρει στην εφημερίδα πως έχουν παρατηρηθεί Ρώσοι με πολιτικά να κινούνται μέσα σε εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία και στρατιωτικές βάσεις.
Η θύελλα δημοσιευμάτων, βάσει των οποίων η Ρωσία φαίνεται να ετοιμάζεται για πόλεμο, συνεχίζεται και μόνο τυχαία δεν είναι.
Οι Ρώσοι πάντως ετοιμάζονται για κρύα περιβάλλοντα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόσφατα η Ρωσία ανακοίνωσε σχέδια για εγκατάσταση στρατιωτικής μεραρχίας στην ανατολική της ακτή, μόλις 50 μίλια από την Αλάσκα.