ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.Άλλο ένα πρόσφατο επεισόδιο βίας αυτήν τη φορά στην Ιταλία σε βάρος των γηγενών
 δείχνει ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο με τους λαθρό. Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ficarolo ένας ξενοδόχος που αρνήθηκε να διαθέσει το ξενοδοχείο του για τους μουσουλμάνους λαθρό δέχτηκε βίαιη εισβολή της ιταλικής αστυνομίας και με το έτσι θέλω έμπασε τους μουσουλμάνους λαθρο και τους εγκατέστησε στο ξενοδοχείο του κυρίου Luigi.


Το εντυπωσιακό όπως φαίνεται και από το βίντεο είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι πρόσφυγες πολέμου αλλά Αφρικανοί κατευθυνόμενοι εισβολείς από τη Μαύρη Ήπειρο προς την Ευρώπη. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το σχέδιο της Νέας Τάξης να αλλοιώσει δια της βίας τη σύνθεση των πληθυσμών των ευρωπαϊκών κρατών, ορά και στην Ελλάδα και δεν διστάζουν πλέον σε τίποτα στην προώθηση αυτού του σχεδίου.
Σκεφτείτε ότι αν τους φέρνουν με τη βία και τους επιβάλουνε πάνω στους γηγενείς αύριο δεν θα έχετε πια τα σπίτια σας και με την επιβολή και του πλαστικού χρήματος θα ζήσετε πλέον και την οικονομική αυτοτέλειά σας ενώ θα σας ελέγχουν σε κάθε σας κίνηση.
where-in-africa-is-this
Αξιοσημείωτο είναι ότι μαζί με τους Αφρικανούς που κουβαλούν στην Ευρώπη φέρνουν και όλες τις επιδημικές ασθένειες που θερίζουν στην Αφρική όπως Έιτζ, Έμπολα κλπ.
Στo παρακάτω βίντεο φαίνεται σε περιοχές της Αφρικής πως υποχρεώνουν τις γυναίκες, κυρίως χήρες να πάνε με έναν άντρα που έχει Έιτζ, υποτίθεται για να φύγει το κακό πνεύμα του νεκρού τους συζύγου από πάνω τους.
Σε όλη αυτή την κατάσταση στην Ιταλία δεν κάθονται πλέον με σταυρωμένα τα χέρια αλλά ήδη άρχισαν να ξεσηκώνονται.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως υποχρεώνουν λαθρομετανάστες τις συζύγους τους να κάθονται κλειδωμένες στο σπίτι. Μια γυναίκα ξεσπάει στην κάμερα και τα αποκαλύπτει όλα. Η γυναίκα αυτή ζούσε στο διαμέρισμά της κλειδωμένη κάθε μέρα και προσπαθούσε μόνη της να μάθει ιταλικά. Όταν ο σύζυγός της γύρισε από τη δουλειά και τη βρήκε να διαβάζει ιταλικά την ξυλοκόπησε άγρια.
Η γυναίκα αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε μια οργάνωση που βοηθάει γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο όπου την ανέλαβαν και την απελευθέρωσαν από το μαρτύριο της. Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο βίντεο οι περισσότερες γυναίκες μουσουλμάνες που ζουν στην Ιταλία ζουν απομονωμένα, κλειδωμένες και ήδη μετά από πέντε και οχτώ χρόνια παραμονής στην Ιταλία δεν γνωρίζουν καλά την γλώσσα.
Οι μουσουλμάνοι μόλις φτάνουν στην Ευρώπη σχηματίζουν τα δικά τους γκέτο «ζώνες Σαρίας». Με αυτόν τον τρόπο κατακτούν όλο και περισσότερες περιοχές, απαγορεύουν του τοπικούς κατοίκους να κυκλοφορούν ελεύθερα και επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους. Σύντομα και στις γειτονίες σας.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi έχει ασκήσει αυστηρή κριτική για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από την Ευρώπη.
Ενώ στην Ιταλία υπάρχει πλήθος αντιδράσεων τόσο από κατοίκους όσο και από πολιτικά πρόσωπα, εδώ στην Ελλάδα κυριαρχεί δυστυχώς η αδράνεια και η αδιαφορία. Σήμερα καίγεται η Χίος, αύριο όμως θα καίγεται όλη η χώρα.
Ακόμη, καμαρώστε τα πρόσφατα κατορθώματά τους στο Παρίσι όπου λαθρο αποφασισμένοι να κατακτήσουν τις πόλεις βάζουν φωτιά σε 26 πολυτελή αυτοκίνητα δίπλα σε ένα κτίριο με τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να παρακολουθούν όλο το σκηνικό αβοήθητοι.
Εμείς ας φροντίσουμε όσο μπορούμε να χτίζουμε τζαμιά, να δημιουργούμε τμήματα ισλαμικών σπουδών, να αδιαφορούμε για τους γηγενείς μας άστεγους τοποθετώντας τους λαθρό σε πολυτελή ξενοδοχεία (όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη) και γενικότερα να πράττουμε οτιδήποτε δεν τους δυσαρεστεί.
Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης φυσικά οι λαθρό ανταποδίδουν….
refugees-mess


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ