MENU

"ΣΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

Ο άγιος Κοσμάς Αιτωλός έχει προφητεύσει ότι «όλα θα γίνουν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος». Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο όγδοος αιώνας. 

 Παλαιοτέρα, αλλά και σύμφωνα με την Αποκάλυψη, αιώνας λογιζόταν η χιλιετία. Άρα ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε ότι όλα θα γίνουν μεσασμό της ογδόης χιλιετίας και όγδοη χιλιετία είναι αυτή που ζούμε, διότι η μέτρηση των ετών λαμβανόταν με αρχή την κτίση του κόσμου.

 Για την αρίθμηση αυτή λαμβάνεται υπόψη η μετάφραση των εβδομήκοντα (70) Ιουδαίων, που όμως ήταν εβδομήντα δύο (72), διότι επιλέχθηκαν 6 ραβίνοι μεταφραστές από τις 12 φυλές του Ισραήλ (6Χ12=72), και οι εβδομήκοντα δύο απεφάνθησαν ότι ο κόσμος κτίσθηκε 5508 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού. 
Οπότε σήμερα έχουμε 7524 από κτίσεως κόσμου (2016 μ.Χ. + 5508 π.Χ.), είμαστε ακριβώς στον μεσασμό του ογδόου αιώνος.


Προκύπτει όμως αστραπιαία ερώτημα λογικότατον. Εφόσον ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. πως οι αρχαιολόγοι βρίσκουν αρχαιότητες χρονολογημένες παλαιότερα; Ποιος μας λέει ψέματα;
Απαντώ: Λένε οι εβδομήκοντα (70) Ιουδαίοι μεταφραστές, που ήταν εβδομήντα δύο (72), όσα ήταν και τα κομμάτια του καταπετάσματος που εσχίσθη στον Ναό του Σολομώντα, ότι ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. Χρησιμοποιούν την λέξη «κτίσθηκε» και όχι «δημιουργήθηκε».
 Ο Δημιουργός μόνο μπορεί να δημιουργήσει, ο κτίστης κάνει «μερεμέτια» εκ των υστέρων από υπάρχοντα υλικά, τα υλικά του Δημιουργού. Οι κτίστες, που λέγονται και τέκτονες, όμως χρειάζονται και κάποιον που να τους κατευθύνει στην κατασκευή του νέου κόσμου, και αυτόν τον αποκαλούν Μέγα Αρχιτέκτων.
Να μη ξεχνάμε:
«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» .

Το 2017 γιορταζουν την ανάσταση του Κυρίου 16/4 ταυτόχρονα Ορθόδοξοι- Καθολικοί !!!