MENU

Ο Μουζάλας κι η Τασία δεν ήξεραν ότι μετά το καλοκαίρι ακολουθεί χειμώνας.Η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα, το όνειρο για μια ζωή με επιδόματα έληξε.

Οι "ανθρωπιστές" τύπου Μουζάλα και Τασίας, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχουν σε καλοκαιρινές σκηνές στο ύπαιθρο χειμώνα καιρό, χιλιάδες λαθρομεταναστών να δοκιμάζονται απο τα καιρικά φαινόμενα !

Ντίνα Λαπαθιώτη

Με κατασκηνώσεις σε Μαλακάσα και Όλυμπο, να πνίγονται στα νερά και να θάβονται στα χιόνια !!! 

Αλλά, που να προβλέψουν τον χειμώνα, ήταν έκπληξη προφανώς για τους αλληλέγγυους φωστήρες !
Φυσικά δεν είναι λύση να τους εγκαταστήσουν στον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας όπως φιλοδοξούν, σε μιά ελληνική κοινωνία που μαστίζεται απο την ανεργία και υπερφορολόγιση, αλλά θα έπρεπε να τους επαναπροωθήσουν στις χώρες τους και στα σπίτια τους!

Οσοι έχουν σπίτια να πάνε πίσω στις εστίες και τους συγγενείς τους. Η Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα, το όνειρο για μια ζωή με επιδόματα έληξε.

Οι Σύριοι απο τις βομβαρδισμένες περιοχές να φιλοξενηθούν για ένα ορισμένο διάστημα. Σπίτια υπάρχουν, μόνο ο υπουργός Σταθάκης έχει 31 κι όλοι μαζί οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβούλιου με τις "ανθρωπιστικές" απόψεις κοντεύουν τα 1000 οικήματα. Ας τα διαθέσουν να κάνουν πράξη την αλληλεγγύη τους! 

Η λήξη του πολέμου στη Συρία είναι πλέον θέμα εβδομάδων ! Ας επικοινωνήσει η κυβέρνηση με τον Ασαντ να το αναλάβει, δικοί του υπήκοοι είναι ! Επιτέλους ας πάψουν οι ανοησίες με το εμπάργκο κατά της πολύπαθης Συρίας και του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου της. 

Κι ενώ η προθεσμία του Ερντογάν τελειώνει σε λίγες μέρες, και αναμένεται να σπρώξει στα νερά του Αιγαίου νέες ορδές αλλοδαπών χρησιμοποιώντας τους καθαρά ως επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδας, ουδεμία αντίδραση απο την πλευρά της κυβέρνησης! Τα ρήματα προβλέπω και προλαβαίνω τους είναι άγνωστα. 

Δυστυχώς για εμάς, το λαθρομεναστευτικό τείνει να μετατραπεί σε νέα εθνική τραγωδία και κανείς δεν αναλαμβάνει καμμιά ευθύνη! 

Η στάχτη του Φιντέλ είναι η προτεραιότητα του μέγαρου Μαξίμου !