MENU

Βλάκες όλης της Ελλάδος... ΕΝΩΘΕΙΤΕ..!!! - Ένα δριμύ "κατηγορώ" για όλους και για όλα...

Αθανάσιος Καρανάσιος,Πολιτικός Μηχανικός -Επιμελητής
Το απεχθές "κουαρτέτο" έφυγε, η ανείπωτη τραγωδία μένει. Μόνη σχεδόν συμβολική αντίσταση
ενός ολόκληρου λαού, είναι το εξώδικο διαμαρτυρίας (βλ. προηγούμενη δημοσίευσή μας) που επεδώσαμε μια δράκα ενεργών πολιτών, στους απεσταλμένους των άπληστων νεοαποικιοκρατών, στο ξενοδοχείο Χίλτον την Τρίτη 7/3/2017. Πάντα, μια "σταγόνα" δράσης ισοδυναμεί με ένα ωκεανό μελάνης ή επών πτερόεντων!



Μόνο στην χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων και των… βλακών, μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν την δημόσια περιουσία και την Ελληνική Γη, να δημεύουν την ιδιωτική περιουσία, να επιβάλουν καταστροφικές μεταρρυθμίσεις με χιλιάδες σελίδες νομοθετημάτων "ζωής και θανάτου" (αποδιοργάνωσης, αποικιοποίησης, ανεργίας, υποσιτισμού, πείνας, εξαθλίωσης, μετανάστευσης, γενοκτονίας, υποδούλωσης), που παραβιάζουν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό, το διεθνές δίκαιο και πάνω από όλα τους άγραφτους κανόνες του ηθικού δικαίου- στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία, την στέγαση, τον ανθρωπισμό, την άμυνα της χώρας, την κρατική και εθνική οντότητα του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού... χωρίς να ανοίγει μύτη!
Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων  και των… βλακών -σιτιζόμενοι με αστακούς και σούσι σε βάρος ενός φτωχοποιημένου Λαού- μπορούν
να παρελαύνουν ανενόχλητα μέσα στην πατρίδα του οι στυγνοί εκτελεστές του "κουαρτέτου"...("Δρακουλέσκου"-"ζόμπι"-"ρέφερι"-"καστέλο"), ως κυνικοί πρεσβευτές κάποιων περίεργων εγκάθετων τύπων, όπως ο αστειάκιας πονηρούλης Γιούνκερ (που η χώρα του χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της και το παίζει και δραγουμάνος), το "παλικάρι" ο Ντάισελμπλουμ, η ξερακιανή νονά Μέρκελ, η φρου-φρου-φουλάρια αποστεωμένη Λαγκάρντ, έως και ο σακάτης κρυφοναζιστής Σόϊμπλε.. (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)!


Ενώ θα έπρεπε, αυτούς τους ειδεχθείς πρεσβευτές, που θρασύτατα ζητούν "την γη και το ύδωρ" της Ελλάδας μας, να τους πετάξουμε σε πηγάδια, για να βρουν εκεί, αυτά που θρασύτατα και παρανοϊκά ζητούν  -όπως έπραξαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες με τους απεσταλμένους των Περσών, όταν ζήτησαν "γη και ύδωρ", δηλαδή την άνευ όρων (και χωρίς πόλεμο) ολοκληρωτική υποδούλωση της Σπάρτης.
 
Με ξεχειλισμένη οργή και ασίγαστο μίσος, γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, να ζήσεις (να επιβιώσεις) εν ειρήνη στην χώρα που γεννήθηκες και που σου ανήκει. Δεν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα και να μην ακούγεται κιχ. Να λεηλατείται η Ελλάδα και να μην υπάρχει πουθενά από κανέναν η παραμικρή αντίσταση. Να πλήττουν τις πολιτισμικές ρίζες ενός δοξασμένου Λαού, δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ακόμα και τα φυλετικά του χαρακτηριστικά και να μην "κουνιέται φύλλο". Να λουφάζουν οι πάντες... όταν οι ασπάλακες (τυφλοπόντικες), οι έρποντες γεωσκώληκες και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες διαβρώνουν, υποτιμούν και ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού Λαού και εκχωρούν τα πάντα στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες κακουργηματικές πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) χλιδάτων πολιτικών!


Και μόνο το γεγονός, ότι ψήφισαν και υπόγραψαν την αποξένωση ακόμα και χρυσοτόκων ορνίθων όπως π.χ  ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Αεροδρόμια, Εθνικές οδοί, Σιδηρόδρομοι, Λιμάνια, τον ίδιο τον Χρυσό της χώρας, όλες τις Ελληνικές Τράπεζες, τεράστιες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ακίνητα κάθε λογής στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επιχειρήσεις, κατέστρεψαν την αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή, κατέκλεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και βγάζουν ακόμα και τώρα στο σφυρί τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά.... είναι απόδειξη, ότι ξεφεύγουν περίτεχνα σαν κοινοί μαφιόζοι εγκληματίες από τον Ελληνικό Λαό. Δεν άφησαν τίποτα σε Ελληνικά χέρια, ακόμα και το Εθνικό νόμισμα., που το αντάλλαξαν με αέρα κοπανιστό, υποθηκεύοντας παράλληλα τα παντά στους αεριτζήδες ταχυδακτυλουργούς.
. όλα τα παρέδωσαν βορά στους ξένους στα μουλωχτά, χωρίς να χυθεί μια σταγόνα αίμα. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο πονηρές μεθόδους, ειδεχθείς σκοπιμότητες και τέτοια χαμηλά κίνητρα κατά του Έθνους, της Ελλάδος και της πλειονότητας των Ελλήνων!  


Κι είναι όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. είτε ως πολιτικοί αντιπρόσωποι, είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, Οργανισμών ή Ταμείων. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συνένοχο συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε την περιουσία άλλων (των Ελλήνων Πολιτών) όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είναι λένε πολιτική απόφαση... Και ποιος εξουσιοδότησε ποτέ τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα! Είναι ακάλυπτοι και αυταπόδεικτα ένοχοι. Γι αυτό είναι όλα έωλα, απεχθή, παράνομα και κακουργηματικά!


Άκουσον, άκουσον… "ξεπούλησαν" (δώρισαν) οι "τζάμπα μάγκες" τον μοναδικό χώρο του Ελληνικού, σαν να ήταν τσιφλίκι των παππούδων τους, έκτασης 6.200 στρεμμάτων αντί του ποσού των τριακοσίων εκατομμυρίων πέτσινων ευρώ (αεριτζήδικων, λογιστικών πλασματικών αρθμών στις οθόνες). Με αυτά τα λεφτά, δεν αγοράζει κανείς αντίστοιχη έκταση ούτε σε εκτός σχεδίου χωράφια στις πιο απρόσιτες περιοχές. Οι δε homo εξυπνάκηδες νέοι (έωλοι) "ιδιοκτήτες" υπόσχονται στους ευκολόπιστους ιθαγενείς "καθρεφτάκια και χάντρες", δήθεν (εν τοις πράγμασι, τυραννική και υποαμειβόμενη) δουλίτσα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους Έλληνες, ενώ -όπως και στα Ολυμπιακά έργα άλλωστε έπραξαν - θα προσλάβουν πάλι έγχρωμους αλλοεθνείς σκλάβους πρόσχαρους να δουλοποιηθούν για πέντε-δεκαπέντε ευρώ μεροκάματο! Γι αυτό είναι εκτεθειμένοι απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι ενώπιον του ελληνικού λαού. Γι αυτό είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι! Και να είναι σίγουροι, μ όλη την τρέλα και την αλλοφροσύνη, που τους "δέρνει", οι ανόσιες αυτές πράξεις, τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα -αυτό διδάσκει η μακραίωνη ιστορία της ανθρωπότητας.


Πέραν αυτού όμως του αυτονόητου, είναι εύλογη η απορία: «Πού είναι ολάκερη η λαλίστατη κατά τα άλλα κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, όλων των κομμάτων; Μπλα μπλα μπλα. Κατά τα άλλα … μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει τσεπώνουν κι αυτοί, τους παχυλούς μισθούς (αποζημιώσεις τις λένε), που αδειάζουν, πάλι άμεσα ή έμμεσα με απάτη και φορομπηχτικούς κεφαλικούς φόρους του Μεσαίωνα από τους δοκιμαζόμενους, άνεργους πολίτες, που είχαν την ατυχία, να γεννηθούν στη χώρα των κακοποιών, των δοσίλογων, των λαμόγιων και των ευγενικών αγαθοβιόληδων.


Πού είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, πού είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος των πάλαι ποτέ μαχητικών μηχανικών; Πού είναι ο κατ επίφαση αγωνιστικός δικηγορικός σύλλογος; Πού είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι  καλλιτέχνες; Ακόμα και η "πατριωτική" μπουρζουαζία; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει αυθαίρετα τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν, με το αζημίωτο και ομοθυμαδόν μηδενός σχεδόν εξαιρουμένου, τα ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα και να "ταίζουν" τον κοσμάκη με κουτόχορτο. Μα κι όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Για ευνόητους λόγους έβαλαν και διατηρούν την ουρά κάτω από τα σκέλη τους, παρά τις μύγες που κολλάνε πάνω στην βρωμιά του πισινού τους...


Πολλά από τα παραπάνω καθάρματα, για λόγους ηθικής δικαίωσης, θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες σε λαϊκά δικαστήρια, να ξεθαφτούν ακόμα και τα πτώματά τους και αυτά τα αποτρόπαια σκύβαλα να εκτελεστούν, έστω και πεθαμένα για το μεγάλο κακό, την ανείπωτη τραγωδία που διέπραξαν και διαπράττουν κατ΄εξακολούθηση στην Ελλάδα και τους Έλληνες.


Ντροπή, αίσχος, κατάρα! Μα και πάλι, όλοι αυτοί, δεν θα ήταν αρκετοί, για να διαπράξουν τόσα αναρίθμητα εγκλήματα τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχαν να κάνουν με έναν λαό, ανεκτικό, αδιάφορο και …. βλάκα. Που είναι ακόμα στην … "κοσμάρα" του. Σε πλήρη σύγχυση και φορτωμένος ως ραγιάς και κορόιδο με το ανυπόφορο φορτίο της συλλογικής ευθύνης. Ο «μαζί τα φάγαμε» έχει εισχωρήσει στο υποσυνείδητό του, και τον παθητικοποιεί, τον ναρκώνει. Τον κατακλέβουν από όλες τις πάντες κι αυτός έχει ακόμα τύψεις κι ενοχές. Εδώ καίγεται το σύμπαν κι αυτός βλέπει ατάραχος τις εκπομπές μαγειρικής, τις χαζοχαρούμενες τηλεπερσόνες, τα χαρακτηρισμένα αμόρφωτα παπαγαλάκια της ντπ και τις τούρκικες μη μεταγλωττισμένες σειρές στα κατάπτυστα κανάλια. Του παίρνουν «μπιτ παρά» (όχι μπιρ) την δημόσια περιουσία του, τον πετάνε έξω από το σπίτι του νε αλχημείες, εξαναγκάζουν τα παιδιά του σε μετανάστευση, υπεξαιρούν και βάζουν χέρι στις πενιχρές καταθέσεις του, του δημεύουν βίαια οτιδήποτε ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, του βουτάνε τα αποθεματικά των ταμείων του, που τα 'χε άτοκα μια ζωή στην Τράπεζα «Ελλάδος», τον καταχρεώνουν μετακυλύοντας σε δημόσιο χρέος τα τραπεζικά δάνεια, και αυτός … σφυρίζει αδιάφορα, περί άλλων τυρβάζει... συμπεριφέρεται σαν υποτελής σαν εσαεί οφειλέτης, σαν καθυστερημένος, σαν ντιπ για ντιπ άνους, σαν ευήθης, φελλός, άφρων, ζωντόβολο, μπούφος, κοιμισμένος, πίτουρας, στούρνος, στόκος, αγαθιάρης, νταμάρι, κρετίνος, ανεγκέφαλος, γκαβός, κόπανος, ανερμάτιστος, μπουμπούνας, πρόβατο, τενεκές, βλήτο, βούρλο, γκαγκά, κοκωβιός, βλαμμένος, σαν καραμπινάτος βλάξ... (ατέρμονοι οι σχετικοί χαρακτηρισμοί, τυχαίο;...Μνήσθητί μου Κύριε!...).


Γιατί, όλα τα παραπάνω; Γιατί... "Μισώ σημαίνει αγαπώ, σημαίνει ότι διακατέχομαι απ' την καταφρόνια των αισχρών και βλακωδών πραγμάτων... Μισώ σημαίνει, ότι καλλιεργώ έναν σκοτεινό και βίαιο ρεαλισμό εναντίον των ευτελών υπανθρώπων, που διαπνέεται από μια βαθύτερη αγάπη για τον αδικημένο συνΆνθρωπο." (βλ. Εμίλ Ζολά, "ΜΙΣΩ", 1866)


Σαν κατακλείδα –για να μην σκάσουμε απ' το κακό μας σήμερα- αντιγράφεται από το βιβλίο του ιστορικού Carlo Cipolla «Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας»: «Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε, πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου. Και τα σκουλήκια, όπως και οι ελέφαντες αναγκάζονται, να υπομείνουν το καθημερινό τους μερίδιο από δοκιμασίες, παθήματα και κακουχίες. Τα ανθρώπινα όντα όμως, έχουν το προνόμιο, να είναι υποχρεωμένα, να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο-ένα πλεόνασμα βασάνων, που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι πιο ισχυρή κι από τη μαφία, … και κατευθύνεται από αόρατο χέρι. Είναι η μεγάλη ομάδα των ηλιθίων, που βρίσκονται ανάμεσά μας. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων. Ηλίθιοι ονομάζονται τα άτομα, που οι πράξεις τους (σ.σ. ή οι απραξίες τους) προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς τα ίδια να αποκομίζουν κέρδη, ενώ πιθανά, να υφίστανται ακόμα και ζημιές».


Αθανάσιος Καρανάσιος, 12/3/2017
Πολιτικός Μηχανικός -  Επιμελητής
Μέλος Δ. Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών
Πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Εργοληπτών"  


ΥΓ. Και ενώ είναι αδύνατο, να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα, που μας περιβάλλει -ή την έχουμε και εντός μας- τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, χλευάζοντας την.
Το απεχθές "κουαρτέτο" έφυγε, η ανείπωτη τραγωδία μένει. Μόνη σχεδόν συμβολική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού, είναι το εξώδικο διαμαρτυρίας (βλ. προηγούμενη δημοσίευσή μας) που επεδώσαμε μια δράκα ενεργών πολιτών, στους απεσταλμένους των άπληστων νεοαποικιοκρατών, στο ξενοδοχείο Χίλτον την Τρίτη 7/3/2017. Πάντα, μια "σταγόνα" δράσης ισοδυναμεί με ένα ωκεανό μελάνης ή επών πτερόεντων!


Μόνο στην χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων και των… βλακών, μπορούν ανενόχλητα να εκχωρούν την δημόσια περιουσία και την Ελληνική Γη, να δημεύουν την ιδιωτική περιουσία, να επιβάλουν καταστροφικές μεταρρυθμίσεις με χιλιάδες σελίδες νομοθετημάτων "ζωής και θανάτου" (αποδιοργάνωσης, αποικιοποίησης, ανεργίας, υποσιτισμού, πείνας, εξαθλίωσης, μετανάστευσης, γενοκτονίας, υποδούλωσης), που παραβιάζουν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα -σύμφωνα με το ευρωπαϊκό, το διεθνές δίκαιο και πάνω από όλα τους άγραφτους κανόνες του ηθικού δικαίου- στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία, την στέγαση, τον ανθρωπισμό, την άμυνα της χώρας, την κρατική και εθνική οντότητα του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού... χωρίς να ανοίγει μύτη!
Μόνο στη χώρα των απατεώνων, των γραικύλων, των τσογλανιών, των προδοτών, των τυχοδιωκτών, των καθαρμάτων, των ευνούχων  και των… βλακών -σιτιζόμενοι με αστακούς και σούσι σε βάρος ενός φτωχοποιημένου Λαού- μπορούν
να παρελαύνουν ανενόχλητα μέσα στην πατρίδα του οι στυγνοί εκτελεστές του "κουαρτέτου"...("Δρακουλέσκου"-"ζόμπι"-"ρέφερι"-"καστέλο"), ως κυνικοί πρεσβευτές κάποιων περίεργων εγκάθετων τύπων, όπως ο αστειάκιας πονηρούλης Γιούνκερ (που η χώρα του χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της και το παίζει και δραγουμάνος), το "παλικάρι" ο Ντάισελμπλουμ, η ξερακιανή νονά Μέρκελ, η φρου-φρου-φουλάρια αποστεωμένη Λαγκάρντ, έως και ο σακάτης κρυφοναζιστής Σόϊμπλε.. (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)!


Ενώ θα έπρεπε, αυτούς τους ειδεχθείς πρεσβευτές, που θρασύτατα ζητούν "την γη και το ύδωρ" της Ελλάδας μας, να τους πετάξουμε σε πηγάδια, για να βρουν εκεί, αυτά που θρασύτατα και παρανοϊκά ζητούν  -όπως έπραξαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες με τους απεσταλμένους των Περσών, όταν ζήτησαν "γη και ύδωρ", δηλαδή την άνευ όρων (και χωρίς πόλεμο) ολοκληρωτική υποδούλωση της Σπάρτης.
 
Με ξεχειλισμένη οργή και ασίγαστο μίσος, γράφεται το παρακάτω κείμενο, όταν δεν σ αφήνουν, να ζήσεις (να επιβιώσεις) εν ειρήνη στην χώρα που γεννήθηκες και που σου ανήκει. Δεν είναι δυνατόν, να συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα και να μην ακούγεται κιχ. Να λεηλατείται η Ελλάδα και να μην υπάρχει πουθενά από κανέναν η παραμικρή αντίσταση. Να πλήττουν τις πολιτισμικές ρίζες ενός δοξασμένου Λαού, δηλαδή την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ακόμα και τα φυλετικά του χαρακτηριστικά και να μην "κουνιέται φύλλο". Να λουφάζουν οι πάντες... όταν οι ασπάλακες (τυφλοπόντικες), οι έρποντες γεωσκώληκες και οι κάθε μορφής και αποκρουστικότητας μεταπράτες και ανθέλληνες προδότες διαβρώνουν, υποτιμούν και ξεπουλάνε την περιουσία του Ελληνικού Λαού και εκχωρούν τα πάντα στους διεθνείς αποικιοκράτες. Πρόκειται για πέραν πάσης αμφιβολίας κολάσιμες κακουργηματικές πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια των τεχνοκρατών και των δικηγόρων και τις έωλες λαθροχειρίες των μνημονιακών (και όχι μόνον) χλιδάτων πολιτικών!


Και μόνο το γεγονός, ότι ψήφισαν και υπόγραψαν την αποξένωση ακόμα και χρυσοτόκων ορνίθων όπως π.χ  ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Αεροδρόμια, Εθνικές οδοί, Σιδηρόδρομοι, Λιμάνια, τον ίδιο τον Χρυσό της χώρας, όλες τις Ελληνικές Τράπεζες, τεράστιες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ακίνητα κάθε λογής στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επιχειρήσεις, κατέστρεψαν την αγροτική, κτηνοτροφική και αλιευτική παραγωγή, κατέκλεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και βγάζουν ακόμα και τώρα στο σφυρί τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας, όπως την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.ά.... είναι απόδειξη, ότι ξεφεύγουν περίτεχνα σαν κοινοί μαφιόζοι εγκληματίες από τον Ελληνικό Λαό. Δεν άφησαν τίποτα σε Ελληνικά χέρια, ακόμα και το Εθνικό νόμισμα., που το αντάλλαξαν με αέρα κοπανιστό, υποθηκεύοντας παράλληλα τα παντά στους αεριτζήδες ταχυδακτυλουργούς.
. όλα τα παρέδωσαν βορά στους ξένους στα μουλωχτά, χωρίς να χυθεί μια σταγόνα αίμα. Είναι εξόχως αποπνικτικό, οικτρό και προκλητικό να κινούνται με τόσο πονηρές μεθόδους, ειδεχθείς σκοπιμότητες και τέτοια χαμηλά κίνητρα κατά του Έθνους, της Ελλάδος και της πλειονότητας των Ελλήνων!  


Κι είναι όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες σαπιοκοιλαράδες, που τους πλήρωνε και τους πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, για να προστατεύσουν και διαχειριστούν αποδοτικά την περιουσία του. είτε ως πολιτικοί αντιπρόσωποι, είτε ως μέλη Δ.Σ. δημόσιων επιχειρήσεων, Οργανισμών ή Ταμείων. Κι αυτοί, αντί διαχείρισης προστρέχουν στον συνένοχο συμβολαιογράφο και ξεπουλάνε την περιουσία άλλων (των Ελλήνων Πολιτών) όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είναι λένε πολιτική απόφαση... Και ποιος εξουσιοδότησε ποτέ τους πολιτικούς; Με βάση ποιο κοινωνικό συμβόλαιο; Ασφαλώς και με κανένα! Είναι ακάλυπτοι και αυταπόδεικτα ένοχοι. Γι αυτό είναι όλα έωλα, απεχθή, παράνομα και κακουργηματικά!


Άκουσον, άκουσον… "ξεπούλησαν" (δώρισαν) οι "τζάμπα μάγκες" τον μοναδικό χώρο του Ελληνικού, σαν να ήταν τσιφλίκι των παππούδων τους, έκτασης 6.200 στρεμμάτων αντί του ποσού των τριακοσίων εκατομμυρίων πέτσινων ευρώ (αεριτζήδικων, λογιστικών πλασματικών αρθμών στις οθόνες). Με αυτά τα λεφτά, δεν αγοράζει κανείς αντίστοιχη έκταση ούτε σε εκτός σχεδίου χωράφια στις πιο απρόσιτες περιοχές. Οι δε homo εξυπνάκηδες νέοι (έωλοι) "ιδιοκτήτες" υπόσχονται στους ευκολόπιστους ιθαγενείς "καθρεφτάκια και χάντρες", δήθεν (εν τοις πράγμασι, τυραννική και υποαμειβόμενη) δουλίτσα για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους Έλληνες, ενώ -όπως και στα Ολυμπιακά έργα άλλωστε έπραξαν - θα προσλάβουν πάλι έγχρωμους αλλοεθνείς σκλάβους πρόσχαρους να δουλοποιηθούν για πέντε-δεκαπέντε ευρώ μεροκάματο! Γι αυτό είναι εκτεθειμένοι απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι ενώπιον του ελληνικού λαού. Γι αυτό είναι ποινικά και αστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι! Και να είναι σίγουροι, μ όλη την τρέλα και την αλλοφροσύνη, που τους "δέρνει", οι ανόσιες αυτές πράξεις, τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα -αυτό διδάσκει η μακραίωνη ιστορία της ανθρωπότητας.


Πέραν αυτού όμως του αυτονόητου, είναι εύλογη η απορία: «Πού είναι ολάκερη η λαλίστατη κατά τα άλλα κοινοβουλευτική αντιπολίτευση, όλων των κομμάτων; Μπλα μπλα μπλα. Κατά τα άλλα … μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει τσεπώνουν κι αυτοί, τους παχυλούς μισθούς (αποζημιώσεις τις λένε), που αδειάζουν, πάλι άμεσα ή έμμεσα με απάτη και φορομπηχτικούς κεφαλικούς φόρους του Μεσαίωνα από τους δοκιμαζόμενους, άνεργους πολίτες, που είχαν την ατυχία, να γεννηθούν στη χώρα των κακοποιών, των δοσίλογων, των λαμόγιων και των ευγενικών αγαθοβιόληδων.


Πού είναι όλοι οι συλλογικοί φορείς κάθε είδους και σκοπού; Πάνω από όλα, πού είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος των πάλαι ποτέ μαχητικών μηχανικών; Πού είναι ο κατ επίφαση αγωνιστικός δικηγορικός σύλλογος; Πού είναι τόσα άλλα Επιμελητήρια; Η Ακαδημία Αθηνών; Γιατί είναι απούσα η «διακριτή» δικαστική εξουσία; Οι επιστήμονες κάθε κλάδου; Οι πνευματικοί άνθρωποι; Οι  καλλιτέχνες; Ακόμα και η "πατριωτική" μπουρζουαζία; Απαξιώνουμε να αναφερθούμε στην εξωνημένη 4η εξουσία τα μμε, που έχουν αρπάξει αυθαίρετα τις δημόσιες συχνότητες, για να υπηρετούν, με το αζημίωτο και ομοθυμαδόν μηδενός σχεδόν εξαιρουμένου, τα ξενόφερτα αντεθνικά συμφέροντα και να "ταίζουν" τον κοσμάκη με κουτόχορτο. Μα κι όλοι οι επαγγελματικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι; Παρόντες-απόντες όλοι τους. Για ευνόητους λόγους έβαλαν και διατηρούν την ουρά κάτω από τα σκέλη τους, παρά τις μύγες που κολλάνε πάνω στην βρωμιά του πισινού τους...


Πολλά από τα παραπάνω καθάρματα, για λόγους ηθικής δικαίωσης, θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες σε λαϊκά δικαστήρια, να ξεθαφτούν ακόμα και τα πτώματά τους και αυτά τα αποτρόπαια σκύβαλα να εκτελεστούν, έστω και πεθαμένα για το μεγάλο κακό, την ανείπωτη τραγωδία που διέπραξαν και διαπράττουν κατ΄εξακολούθηση στην Ελλάδα και τους Έλληνες.


Ντροπή, αίσχος, κατάρα! Μα και πάλι, όλοι αυτοί, δεν θα ήταν αρκετοί, για να διαπράξουν τόσα αναρίθμητα εγκλήματα τέτοιου μεγέθους, αν δεν είχαν να κάνουν με έναν λαό, ανεκτικό, αδιάφορο και …. βλάκα. Που είναι ακόμα στην … "κοσμάρα" του. Σε πλήρη σύγχυση και φορτωμένος ως ραγιάς και κορόιδο με το ανυπόφορο φορτίο της συλλογικής ευθύνης. Ο «μαζί τα φάγαμε» έχει εισχωρήσει στο υποσυνείδητό του, και τον παθητικοποιεί, τον ναρκώνει. Τον κατακλέβουν από όλες τις πάντες κι αυτός έχει ακόμα τύψεις κι ενοχές. Εδώ καίγεται το σύμπαν κι αυτός βλέπει ατάραχος τις εκπομπές μαγειρικής, τις χαζοχαρούμενες τηλεπερσόνες, τα χαρακτηρισμένα αμόρφωτα παπαγαλάκια της ντπ και τις τούρκικες μη μεταγλωττισμένες σειρές στα κατάπτυστα κανάλια. Του παίρνουν «μπιτ παρά» (όχι μπιρ) την δημόσια περιουσία του, τον πετάνε έξω από το σπίτι του νε αλχημείες, εξαναγκάζουν τα παιδιά του σε μετανάστευση, υπεξαιρούν και βάζουν χέρι στις πενιχρές καταθέσεις του, του δημεύουν βίαια οτιδήποτε ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, του βουτάνε τα αποθεματικά των ταμείων του, που τα 'χε άτοκα μια ζωή στην Τράπεζα «Ελλάδος», τον καταχρεώνουν μετακυλύοντας σε δημόσιο χρέος τα τραπεζικά δάνεια, και αυτός … σφυρίζει αδιάφορα, περί άλλων τυρβάζει... συμπεριφέρεται σαν υποτελής σαν εσαεί οφειλέτης, σαν καθυστερημένος, σαν ντιπ για ντιπ άνους, σαν ευήθης, φελλός, άφρων, ζωντόβολο, μπούφος, κοιμισμένος, πίτουρας, στούρνος, στόκος, αγαθιάρης, νταμάρι, κρετίνος, ανεγκέφαλος, γκαβός, κόπανος, ανερμάτιστος, μπουμπούνας, πρόβατο, τενεκές, βλήτο, βούρλο, γκαγκά, κοκωβιός, βλαμμένος, σαν καραμπινάτος βλάξ... (ατέρμονοι οι σχετικοί χαρακτηρισμοί, τυχαίο;...Μνήσθητί μου Κύριε!...).


Γιατί, όλα τα παραπάνω; Γιατί... "Μισώ σημαίνει αγαπώ, σημαίνει ότι διακατέχομαι απ' την καταφρόνια των αισχρών και βλακωδών πραγμάτων... Μισώ σημαίνει, ότι καλλιεργώ έναν σκοτεινό και βίαιο ρεαλισμό εναντίον των ευτελών υπανθρώπων, που διαπνέεται από μια βαθύτερη αγάπη για τον αδικημένο συνΆνθρωπο." (βλ. Εμίλ Ζολά, "ΜΙΣΩ", 1866)


Σαν κατακλείδα –για να μην σκάσουμε απ' το κακό μας σήμερα- αντιγράφεται από το βιβλίο του ιστορικού Carlo Cipolla «Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας»: «Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε, πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου. Και τα σκουλήκια, όπως και οι ελέφαντες αναγκάζονται, να υπομείνουν το καθημερινό τους μερίδιο από δοκιμασίες, παθήματα και κακουχίες. Τα ανθρώπινα όντα όμως, έχουν το προνόμιο, να είναι υποχρεωμένα, να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο-ένα πλεόνασμα βασάνων, που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι πιο ισχυρή κι από τη μαφία, … και κατευθύνεται από αόρατο χέρι. Είναι η μεγάλη ομάδα των ηλιθίων, που βρίσκονται ανάμεσά μας. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων. Ηλίθιοι ονομάζονται τα άτομα, που οι πράξεις τους (σ.σ. ή οι απραξίες τους) προκαλούν ζημιές σε ένα άλλο άτομο ή σε μια ομάδα ατόμων, χωρίς τα ίδια να αποκομίζουν κέρδη, ενώ πιθανά, να υφίστανται ακόμα και ζημιές».   


ΥΓ. Και ενώ είναι αδύνατο, να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα, που μας περιβάλλει -ή την έχουμε και εντός μας- τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας, χλευάζοντας την.