MENU

Στήν Πρώτη Σειρά Της Περιφοράς Τού Επιταφίου Στήν Κέρκυρα Καθόταν Φωτεινή Βάκη,Κώστας Παυλίδης! Άθεοι Μέν,Αλλά Δέν Χάνεται Τέτοια Ευκαιρία Γιά Προβολή Όταν Όλα Τα Κανάλια Της Ελλάδας Μεταδίδουν Ζωντανά Την Θρησκευτική Τελετή Περιφοράς Του Επιταφίου!

Μόλις λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (Άθεοι) Φωτεινή Βάκη, παρακολούθησε απο κοινού μαζί με τόν Σύντροφο Βουλευτή Κέρκύρας  (Άθεο) Κώστα Παυλίδη την θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου στήν πόλη της Κέρκυρας!

Η κυρία αυτή , (Φωτεινή Βάκη Βουλευτής Κέρκυρας μέ τό ΣΥΡΙΖΑ) στήριξε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος χαρακτήρισε «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, λέγοντας: Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος το αποκαλεί "ψευδοθαύμα".

Κι όμως Δημοκρατία έχουμε, καί έχει το κάθε δικαιωμα να πει την γνώμη της σε αυτά που πιστεύει,η δέν πιστέυει.Είσαι Άθεοι! Μπράβο Σου....Τιμή Σου,και Καμάρι Σου,Αλλά ΌΧΙ μωρή Ζάμπα να παρακολουθείς στην πρώτη σειρά των επισήμων μαζί με των άλλων ( Κώστα Παυλίδη ) την θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου! Ας καθόσασταν στα σπίτια σας, η θρησκευτική τελετή περιφοράς του επιταφίου, δεν προσφέρεται για Ψηφοθηρικούς-Επικοινωνιακούς Λόγους. Είστε τυχεροί, και έτσι είναι και το σωστό,που δέν σας αποδοκίμασαν η παρευρισκόμενη πιστή......Αλλά αυτό δεν θα ήταν πρέπον να αμαυρώσουν ότι πιο ιερό έχει ο Έλληνας!


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr