MENU

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… 2024 Μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που Κανένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΜΕ δεν θα Τολμήσει να Μεταδώσει αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ !ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Οι Παγκοσμιοποιητές πιέζουν για σημαία της ΕΕ και ομάδα της ΕΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 Η ΕΕ θέλει να μειώσει την εθνική κυριαρχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι σύμμαχοί τους θέλουν να χρησιμοποιούν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024, οι οποίοι είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, ως ευκαιρία για την εδραίωση της εξουσίας και της «αλληλεγγύης» στο εσωτερικό του μπλοκ – ακόμη και να σχεδιάσουν να φέρουν τη σημαία της ΕΕ στο βάθρο των μεταλλίων.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα σε μια συνέντευξη στις Βρυξέλλες, λέγοντας ότι οι ανταγωνιστές της ΕΕ θα «κερδίσουν ως Ευρωπαίοι» και θα πρέπει να εκπροσωπούν ολόκληρο το υπερκράτος στις νίκες τους. – «Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε την ευρωπαϊκή σημαία να κυματίζει παράλληλα με τις εθνικές σημαίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να κερδίσουμε ως Ευρωπαίοι. Αυτό είναι κάτι για το οποίο εργαζόμαστε με τις εθνικές ομοσπονδίες. Φυσικά θέλουμε να δούμε τη γαλλική σημαία εκεί, τις εθνικές σημαίες εκεί, αλλά θα θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή υποψηφιότητα το 2024. – «Αυτή είναι η ιδέα που θα ήθελα να ξεκινήσω, αυτή είναι η ιδέα του κοινοβουλίου με τη στήριξη όλων των εθνικών ομοσπονδιών». – Το Παρίσι πιέζει σκληρά πίσω από μια προσπάθεια να φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2024 και νέες εκθέσεις δείχνουν ότι πιθανόν να τα καταφέρει, προσφέροντας στην ΕΕ την ευκαιρία να εφαρμόσει ένα ευρύτερο σχέδιο που θα περιλαμβάνει τη νέα διαδικασία σημαίας.

«Δεν πρόκειται μόνο για μια γαλλική υποψηφιότητα, πρόκειται για μια ευρωπαϊκή προσφορά όπως την βλέπω και γι ‘αυτό πραγματικά πρέπει να προωθήσουμε αυτή την προσπάθεια εξ ονόματος του Παρισιού», αποκάλυψε ο Tajani. «Για την Ευρώπη, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουμε τις πιο όμορφες πόλεις μας. Όλοι γνωρίζουν ότι το Παρίσι θα προβάλει μια καλή εικόνα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 1980, οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες φιλοξένησαν επίσης ένα υπερκράτος – την ΕΣΣΔ. – Ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται σε ένα μόνο έθνος, με μια πόλη υψηλού προφίλ που δημιουργείται από το μηδέν για την εκδήλωση, οι εκλεγμένοι γραφειοκράτες της ΕΕ ελπίζουν να μετατρέψουν αυτό το έθιμο μετατρέποντας τους «Αγώνες του Παρισιού» σε «Ευρωπαϊκούς Αγώνες», Η αίσθηση «αλληλεγγύης» στο όλο και πιο δημοφιλές σχέδιο της ΕΕ και ενδεχομένως ο εξαναγκασμός των πόλεων από άλλες χώρες να συμμετάσχουν στις δαπανηρές υποχρεώσεις φιλοξενίας και ασφάλειας – ένα τεράστιο κόστος συχνά πλήττεται από τους φορολογούμενους και αυτό που είναι πιθανό να είναι άνευ προηγουμένου δεδομένης της κλιμάκωσης Τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γηραιά ήπειρο. – Η κίνηση για τη συγχώνευση ευρωπαίων αθλητών υπό την ομπρέλα της ΕΕ δόθηκε σε ευρύτερη δημοσιότητα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, όταν μια γερμανική επιχείρηση PR – η οποία απαριθμεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως τους κορυφαίους πελάτες της – κυκλοφόρησε μια έκδοση του ‘tracker’ Στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας ενσωματώσει τους αθλητές μετά τη Brexit UK στο τελικό άθροισμα μαζί με τους νικητές από τα κράτη μέλη της ΕΕ.