MENU

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ;;;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!!!

Επειδή με ρωτάτε για την «έξοδο μας» στις αγορές, αν και σχολίασα πριν γίνει αυτή , θα σας πω την διαφορά! Τα υποτιθέμενα «δανεικά»
 που δίνει με μικρό επιτόκιο η τρόικα είναι προκαθορισμένο τι θα πληρωθούν με αυτά! Και το 95% πάει σε αποπληρωμές προηγούμενων δανείων! Αυτά τα 3 δις που πήρε ο Τσίπρας με 4.62% απλά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ΟΠΟΥ θέλει και γενικώς να πληρώσει με αυτά ΟΤΙ θέλει. Βέβαια, υπάρχει και το … ταξίδι στη L’oreal και στον Ρόθτσιλντ, που όλο και κάποια κρυφή δέσμευση θα έχει η … πορεία των χρημάτων και γενικά ΠΩΣ θα χρησιμοποιηθούν!
Το να πανηγυρίζουν όμως οι συριζαίοι γιατί δανειστήκαμε 3 δις με μόλις 0.3% κάτω από αυτά που δανείστηκε ο άλλος ο αποτυχημένος, ο Σαμαράς, τo 2014 αποτελεί κοροϊδία! Διότι τότε μας τα έλεγαν πολύ διαφορετικά απ ότι μας τα λένε σήμερα! Και επιτέλους, από που κι ως που είναι επιτυχία όταν σε δανείζουν μόλις 3 δις με «νονούς» 5 γιγαντιαίες τράπεζες-κοράκια και παίρνεις 4.62 επιτόκιο, ενώ εξίσου ταλαιπωρημένες οικονομίες όπως η Πορτογαλία και η Κύπρος δανείζονται με 1.3% – 1.5%!
Δηλαδή 3 ολόκληρες μονάδες πιο φτηνά? Ξέρει ο Αλέκος κι ο Αλέκσης να υπολογίσουν στην πενταετία με την μέθοδο υπολογισμού επιτοκίου μεσοπρόθεσμου δανεισμού (ράντες) πόσο ακριβώς είναι το επιπλέον κόστος που επωμίζεται ο Ελληνας πολίτης σε σχέση με τον Πορτογάλο; Μια ερώτηση κάνω γιατί όλοι τούτοι που πανηγυρίζουν σήμερα, άλλα πράγματα μας έλεγαν πριν εκλεγούν! Και φυσικά, ούτε ένας δεν βρέθηκε σε τούτη εδώ τη χώρα, να ρωτήσει τον Αλέκο και τον Αλέκση:
«ρε παιδιά, τι θα πληρώσετε με τα 3 δις που πήρατε με αυτό το ληστρικό επιτόκιο; Μισθούς ή κάτι άλλο; Και τι είναι αυτό;;;»
Ταμάμ Αλέκο και Αλέκση … ταμάμ!!!