Τα κατάφεραν: Έτσι συνηθίζουν οι πολίτες την καταστολή του παγκόσμιου κράτους (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη Δημόπουλου,Άλλη μία νίκη πέτυχαν οι παγκοσμιοποιητές, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο στον δρόμο για την ίδρυση του παγκόσμιου κράτους της καταστολής και της παρακολούθησης.
Πρόκειται για την εγκατάσταση σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις του στρατού και την ριζική αντικατάσταση των…χαλαρών μέτρων ασφαλείας. Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια οι Ευρωπαίοι πολίτες φαίνεται να…επιζητούν οι ίδιοι (!!) την στρατιωτική παρουσία για να αισθάνονται…ασφαλείς!
Σημείο – ορόσημο φαίνεται πως ήταν το μεγάλο (7απλό) τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι το φθινόπωρο του 2015.
Η αποστολή χιλιάδων στρατευμάτων στους δρόμους των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων δεν δείχνει να τερματίζεται, καθώς ο βελγικός στρατός αναγνωρίζει ότι η δική του εθνική αμυντική αποστολή θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το 2020.
Χιλιάδες στρατιώτες έχουν σαν κύρια αρμοδιότητα να περιπολούν μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα, σιδηροδρομικούς σταθμούς, σχολεία, κυβερνητικά κτίρια και θρησκευτικούς χώρους 24 ώρες την ημέρα στη Γαλλία και το Βέλγιο. Είναι η μεγαλύτερη αποστολή στρατευμάτων σε κατοικημένες περιοχές από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Φυσικά όταν κάτι τέτοιο λαμβάνει χώρα σε περίοδο ειρήνης, τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά.
Καθώς οι αρχές στο Βέλγιο οριοθετούν την παραμονή των στρατευμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι το 2020, σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία δεν υπάρχει καμία ανάλογη ενημέρωση. Θεωρείται πλέον ως απολύτως φυσιολογικό ο στρατός να βγαίνει στους δρόμους, ακόμη και αμέσως μετά από ένα τρομοκρατικό χτύπημα.
Εξάλλου μην ξεχνάτε τους ίδιους τους πολίτες να…κυκλοφορούν σε μεγάλα αστικά κέντρα μαζί με τους στρατιώτες, κάτι που τείνει , λόγω της τρομοκρατίας και του μεταναστευτικού, να γίνει συνήθεια σε όλη την Ευρώπη.
Αυτά που θα δείτε είναι μόνο η αρχή για το τι πρόκειται να ακολουθήσει εν ευθέτω χρόνω.