MENU

Nostradamus: Απίστευτες συνομιλίες με τον προφήτη μέσω της Dolores Cannon

Η Dolores Cannon ειναι υπνοθεραπευττρια που εξειδικεύεται στην αναδρομη του παρελθόντος …
 Ταυτοχρονα ειναι συγγραφεας πολλων επιτυχημενων βιβλιων και ειναι αγαπημενη απο χιλιαδες αναγνωστες σε ολο τον κοσμο !
Στο παρακατω βιντεο εξηγει την εμπειρια της στο να κανει μια συζητηση μεσα στον χρονο με τον Νοστραδαμο …Οπου και αφιερωσε ενα βιβλιο της σε αυτη την εμπειρια ..!
Ενα ενδιαφερον βιντεο για τους ερευνητες του αγνωστου …. και του μελλοντος !
» ….Μέσω μιας απιστευτης πιθανότητας ενα προς ενα εκατομυριο η Dolores Cannon καταφερε να εχει επαφη με τον Nostradamus …Ο νοστραδαμος έσπασε τη χρονική περίοδο για να αποκαλύψει τα γεγονότα που πρόεβλεψε να ερχοταν προς την ανθρωπότητα. Ο ίδιος ο μαστερ της προφητειας εξηγεί τα παζλ που προσεκτικά κρύβει στον κώδικα του μέσα απο τα περίφημα τετραστιχα του και της προφητείες του. Μιλώντας από την εποχή του μέχρι την εποχή μας, μας προειδοποιεί ώστε να χρησιμοποιήσουμε την ελεύθερη βούλησή μας για να βοηθήσουμε να αλλαξει το μέλλον.
….Ο ίδιος ο Νοστράδαμος μας δίνει αυτή τη σπάνια ευκαιρία να δούμε το μέλλον μας και να το αλλάξουμε. Θα επωφεληθούμε αυτής της ευκαιρίας; Ο Νοστράδαμος μιλάει από την εποχή του μέχρι την εποχή μας. Έχει έρθει να μας πει πού και πώς πρέπει να συγκεντρωθούμε , σε ποιες ενέργειές μας ετσι ωστε κατά τα επόμενα χρόνια να περιορίσουμε ορισμένα από τα γεγονότα στο μέλλον που έχει ηηδη προβλέψει…