ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΜΑΝΕΣ

Είμαι και εγώ μια μανα όπως όλες οι άλλες.Μια γυναίκα που πάρα τις παραλείψεις και αδυναμίες μου, προσπαθώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αρχές, ιδανικά και πίστη στον ένα Τριαδικό Θεό πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Δε σας κρύβω ότι είναι πολλές οι ατέλειες μου.Είμαι και εγώ από εκείνες τις μάνες που δεν είχαν τη σωστή κατήχηση.Παρ όλα αυτά όμως, δεν σταμάτησα την προσπάθεια να θέλω να γνωρίσω την ορθή πίστη που μας δίνει ο λόγος του Θεού Ιησούς Χριστός.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια προσπάθεια εξισλαμισμου και αθεΐας προς τα παιδιά μας.Ειδικότερα φέτος όπου τα βιβλία που μοιράστηκαν στα σχολεία και αφορούν το μάθημα των θρησκευτικών,είναι το λιγότερα απαράδεκτα για ενα Ορθόδοξο Χριστιανικό κράτος.

Έκκληση κάνω προς όλες τις ΜΑΝΕΣ που ακόμη δεν έχουν ελέγξει η ενημερωθεί, αλλά και σε εκείνες που ενημερώθηκαν.Όλες μαζί να ενωθούμε σαν μια γροθιά ζητώντας και απαιτώντας την απαλλαγή των παιδιών μας από το μάθημα των θρησκευτικών.

Έτσι θα προστατέψουμε τα βλαστάρια μας στην τόσο τρυφερή ηλικία να δέχονται τις άλλες θρησκείες (αιρέσεις)που σκοπό έχουν να ξεχάσουν και να μην μάθουν τα Ελληνόπουλα τη δική τους . Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος. Αν εμείς οι ίδιες δεν κάνουμε κάτι,δυστυχώς κανείς άλλος δεν θα το κάνει για μας και τα παιδιά μας και αυτό έχει αποδειχθεί.

Μην περιμένετε να νοιαστει άλλος.Είναι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε σαν μάνες.Ομολογώντας ότι εμείς και τα παιδιά μας είμαστε Βαπτισμενοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αυτό δεν μπορεί και δεν θα αλλάξει για κανέναν. Με βαθιά εκτίμηση μια μανα που έχει τις ίδιες αγωνιες με όλες τις άλλες Ελληνίδες ΜΑΝΕΣ.