MENU

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παραδέχθηκαν δημόσια πως η ιδιωτική περιουσία πρέπει να καταργηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους,Αυτά που ακούγονται δεν έχουν προηγούμενο και δείχνουν πως στον πλανήτη κοντοζυγώνει κομμουνιστικού τύπου δικτατορία,
 όπως την είχαν ζήσει στην Σοβιετική Ένωση απλά σε μεταμοντέρνα μορφή!

Σε συνέντευξή του στο «New York Magazine», ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, άτυπης πρωτεύουσας της Νέας Τάξης, Bill De Blasio, φανέρωσε την απέχθειά του σε σχέση με τον θεσμό της ιδιωτικής περιουσίας.

«Το πιο δύσκολο από όλα είναι ο τρόπος, σύμφωνα με τον οποίο το νομοθετικό σύστημά μας είναι διαρθρωμένο, ώστε να ευνοείται η ιδιωτική περιουσία. Πιστεύω πως πολίτες σε όλη την πόλη, σε κάθε τετράγωνο, θα ήθελαν να καθορίζει η πολιτειακή κυβέρνηση ποιο κτήριο πάει που, πως θα είναι, ποιος θα ζήσει σε αυτό, πόσο θα είναι το ενοίκιο. Πιστεύω πως υπάρχει ένας σοσιαλιστικός παλμός, τον οποίο ακούω κάθε μέρα, σε κάθε είδους κοινότητα!».
Πολύ καλά διαβάσατε! Επιτέλους οι μάσκες πέφτουν και οι αρχές της Νέας Τάξης, οι οποίες ευελπιστούν να ελέγξουν ολόκληρο τον πλανήτη, αποκαλύπτουν την αριστεροσύνη τους, δηλαδή το πώς τα πάντα πρέπει να ελέγχονται από το κράτος και αργότερα από ένα και μοναδικό κέντρο εξουσίας.
Η φτώχεια αυξάνεται και έτσι οι «αριστεράρχες» της παγκοσμιοποίησης υπόσχονται ψίχουλα στους φτωχούς που αυξάνονται, τα οποία παίρνουν από τους φόρους στους ακόμη έχοντες. Τώρα λένε ευθέως πως θέλουν να καταργηθεί η ιδιωτική περιουσία και όλα να περάσουν στην Πολιτεία, η οποία θα τα μοιράσει όπως η ίδια θα αποφασίσει.
Φυσικά η μερίδα του λέοντος θα περάσει στο παγκόσμιο κράτος, στο οποίο όλοι οφείλουν να δηλώσουν υποταγή για να έχουν στέγη και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Δείτε τώρα στο παρακάτω βίντεο δημοσιογράφο του CNN να αναφέρει πως όλοι οι κατατρεγμένοι άνθρωποι, με αφορμή την καταστροφή από τον πρόσφατο τυφώνα στο Houston, θα ζήσουν σε μία Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία και ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της πιο γνωστής πόλης στον κόσμο!


el