Λένε ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 19 Νοεμβρίου με αυτόν τον τρόπο

Την γλιτώσαμε στις 19 Σεπτεμβρίου. Την βγάλαμε καθαρή και στις 23 Οκτωβρίου. Αλλά σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο προφήτη, David Meade, η καταστροφή
 του πλανήτη μας και της ζωής πάνω σε αυτόν θα έρθει τελικά στις 19 Νοεμβρίου του 2017.
Σύμφωνα με τον Meade, αλλά και τον Terral Croft (επίσης παθιασμένος με το τέλος του κόσμου) ο μυθικός πλανήτης Nibiru θα προκαλέσει μια σειρά από σεισμούς στη Γη στα μέσα του επόμενου μήνα που θα έχουν ως αποτέλεσμα τον αφανισμό του κόσμου μας.

Σύμφωνα με πολλούς συνομωσιολόγους, ο πλανήτης Nibiru, γνωστός και ως πλανήτης Χ, είναι ένα ουράνιο σώμα που κινείται σε τροχιά πίσω από τη Σελήνη και είναι υπεύθυνος για το πολλές φορές κόκκινο σαν αίμα χρώμα της τελευταίας. Αυτός βρίσκεται σε τέτοια τροχιά, που κάποια στιγμή θα περάσει κοντά από τη Γη προκαλώντας αρκετές μοιραίες αντιδράσεις. Για να κοιμάσαι ήσυχος πάντως σου λέμε πως ο πλανήτης αυτός δεν υπάρχει και το πιο πιθανό είναι στις 19 του επόμενου μήνα να μη συμβεί απολύτως τίποτα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε τις βαρετά υπέροχες ζωές μας.
Αν πάλι θέλεις σώνει και καλά να ορίσουμε μια ημερομηνία που όλοι θα πάμε να συναντήσουμε τον δημιουργό μας, τότε μάλλον σε βολεύει η θεωρία του καθηγητή γεωφυσικής Daniel Rothman, ο οποίος τα έβαλε κάτω και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το τέλος θα έρθει το 2100, όταν πλέον οι ωκεανοί θα έχουν τεράστια ποσότητα άνθρακα. Ή απλά όταν το πατήσει ο Κιμ.