MENU

2006- Ταινία προειδοποίησε: «Μια γενιά από τώρα, ο πολιτισμός μας θα βρίσκεται σε χάος, διότι ο κόσμος μας πεθαίνει»

Βλέπουμε τώρα την εκπλήρωση του γενικού σχεδίου των «παγκόσμιων» και της «κατάρρευσης του πληθυσμού»; Από τον MT Taylor.
Τι συμβαίνει όταν η ανθρώπινη γονιμότητα πέφτει και καταλήγουμε σε έναν κόσμο χωρίς παιδιά; Θα επιζήσει η ανθρωπότητα σε αυτόν τον πλανήτη;

Μια ανησυχητική μελέτη που δημοσιεύθηκε από την NY Post και μοιράστηκε πρόσφατα στον ιστότοπο του Steve Quayle, προβλέπει μια «μαζική εξαφάνιση» που εξαφανίζει την ανθρωπότητα ήδη από το έτος 2100. Μια δεύτερη μελέτη που διεξήχθη από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ αναφέρει μείωση 50,3% των ανθρώπινων σπερματοζωαρίων, τα τελευταία χρόνια.



«Αυτές οι τάσεις προς την κατάρρευση του ανθρώπινου πληθυσμού», ανέφερε ένα άρθρο από το Natural News.
Η παγκόσμια ανθρώπινη εξαφάνιση ίσως να μην φαίνεται ότι απειλεί τώρα, αλλά ακόμη και στη σημερινή μας γενιά βλέπουμε μικρότερες οικογένειες και τη γέννηση λιγότερων μωρών. Καθώς το πρόβλημα εντείνεται, οι προβλέψεις του πληθυσμού, φοβούνται ότι τα παιδιά μπορεί κάποια μέρα να γίνουν μια περίεργη σπανιότητα.
Γιατί η στειρότητα αποτελεί θέμα παγκόσμιας δημόσιας υγείας; Οι επιστήμονες και οι ερευνητές το αποδίδουν σε πολλές και ποικίλες αιτίες, από το άγχος στην περιβαλλοντική κατανομή έως τις χημικές ουσίες συσκευασίας τροφίμων. Ακόμη και η παχυσαρκία έχει ονομαστεί σαν παράγοντας.
Μια εξωφρενικά προφητική ταινία επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε στο Λονδίνο το 2006 με τίτλο » Τα παιδιά των ανδρών» απεικονίζει ένα μέλλον όπου ο κόσμος πλήττεται από μαζική ανθρώπινη στειρότητα και μια ομάδα επιστημών εργάζεται πυρετωδώς για να σώσει την ανθρωπότητα από την εξαφάνιση. Σε μια περίοδο 20 ετών, οι γυναίκες έχουν υποστεί στειρότητα και δεν υπάρχουν παιδιά.


Παρόλο που προβλήθηκε πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, η ταινία αποδείχθηκε προφητική καθώς διαβάζουμε τις σημερινές ειδήσεις. Στην πραγματικότητα, ένας τίτλος της LA Times αυτή την εβδομάδα αναφέρει: «Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να έχουν λιγότερα μωρά, καθώς οι γεννήσεις των ΗΠΑ έχουν σημειώσει χαμηλά επίπεδα ρεκόρ».
«Για να αντικατασταθεί μια γενιά, το ποσοστό γονιμότητας πρέπει να είναι 2.100 γεννήσεις ανά 1.000 γυναίκες και παρά την αύξηση του πληθυσμού λόγω της μετανάστευσης, οι ΗΠΑ απουσιάζουν από το 1971», επεσήμαναν οι Times.

Cinefix calls ‘Children of Men’ one of the top 10 science fiction movies of all time.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko