MENU

Ο Ιερώνυμος αποθέωσε Τσιάρτα: «Μπράβο στο παληκάρι…»

«Κάθε άνθρωπος αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές του. Η Εκκλησία έχει σταθερή θέση σε αυτά τα θέματα. Λυπάμαι γιατί είναι τόσα τα προβλήματα, της πείνας και της δυστυχίας, και εμείς ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απαντώντας την Δευτέρα σε ερώτηση που δέχθηκε για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου και ποια θα είναι η αντίδραση της Εκκλησίας αν ψηφιστεί όπως έχει.

Επισήμανε πως η Εκκλησία έχει τη θέση της και δεν μπορούμε τη διδασκαλία του Χριστού να την κάνουμε όπως θέλει ο καθένας. «Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο. Και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή» προσέθεσε.

Ο αρχιεπίσκοπος εξήρε την πρόσφατη ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα που είχε προκαλέσει σάλο.

«Μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».

Τι είχε γράψει ο Τσιάρτας

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο παλαίμαχος παίκτης προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία εμμένει στις θέσεις του και λέει μεταξύ άλλων πως «ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».
crashonline