MENU

Τι δεν καταλαβαίνεις πατριώτη;;; Η Eurobank πούλησε σε Fund 1.5 δις ευρώ δάνεια των Ελλήνων! ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3 ΣΕΝΤΣ ΑΝΑ 1 ΕΥΡΩ

"Το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" παίρνει σάρκα και οστά.Όντως κανένα σπίτι δεν θα πάει σε χέρι τραπεζίτη.
 Ναι καλά είδατε, μιλάμε για τραπεζίτη  όχι για  "διαχειριστή απαιτήσεων" δηλ. ΚΟΡΑΚΙΑ.
Καινούργια ωρολογία μπαίνει στην ζωή σου, κάτι σαν τους θεσμούς αντί τρόικα.! 
Το σύνθημα λοιπόν δεν μιλούσε για διαχειριστές απαιτήσεων-ΚΟΡΑΚΙΑ, μιλούσε μόνο για τραπεζίτες
Πέρα από το πλήρες ξεπούλημα της χώρας λοιπόν, μαζί με το κοινωνικό ξεχαρβάλωμα ξεπούλησαν και εσένα τον ίδιο.
Βέβαια, το σκεπτικό του μέσου Έλληνα συμβαδίζει με τα δρώμενα που διαδραματίζονται,στις χαζοεκπομπές των ολιγαρχών καθίμενοι στον καναπέ.

Σε κλέβουν, εσύ όμως στον καναπέ.

Σε ξεφτυλίζουν, εσύ όμως στον καναπέ.

Σου πουλάνε το δάνειο στα κοράκια για 3 σεντς ανά ευρώ  αντί να το δώσουν σε εσένα,τίποτα παραμένεις στον καναπέ. 

Σε σκίζουν εσύ όμως καναπεδάτοςνα δεις αν θα περάσει το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου στα 15.

Σε έτσι, σε αλλιώς, εσύ τίποτα χαμπάρι δεν παίρνεις, στον καναπέ αποχαυνωμένος με τα σκουπίδια των ολιγαρχών.

Ένα έχω να σου πω πατριώτη: 
ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ,Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.

Σε ξεπούλησαν στα ξένα κοράκια,ω!!! συγγνώμη "διαχειριστή απαιτήσεων " ή μάλλον σε επένδυσαν,σε ανάπτυξαν,0,3 σεντς ανά ευρώ τόσο σε κοστολόγισαν, τόσο φτηνά, για τις 100.000 ευρώ που έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΗ από εσένα να τους δώσεις, τα πούλησαν για μόλις 3.000  ευρώ χωρίς να σε ρωτήσουν μήπως μπορείς να αγοράσεις γαιτί εσένα σε κατάντησαν δολίως αφού σε απόλυσαν, σου έκοψαν τον μισθό, μη εξυπηρετούμενο.
Σε πούλησαν για ψίχουλα δηλαδή,όσο σχεδόν ένα Σαββατοκύριακο του Πάνου στο Λονδίνο,και μετά με θράσος δηλώνουν και την ικανοποίηση τους.

Άκου τι λένε,και τι όμορφα το έχουν συντάξει,

Είµαστε πολύ ικανοποιηµένοι που ολοκληρώνουµε σήµερα αυτή τη συµφωνία µε τον µεγαλύτερο διαχειριστή απαιτήσεων στην Ευρώπη ο οποίος είναι ιδιαιτέρως γνωστός για τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης που εφαρµόζει» δήλωσε ο διευθύνων σύµβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας.
«Αυτή η επένδυση είναι στρατηγικά σηµαντική καθώς καθιστά την Intrum έναν δυνατό συνεργάτη για τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες διαθέτουν σηµαντικά χαρτοφυλάκια µη εξυπηρετούµενων δανείων τα οποία πρέπει να διαχειρισθούν. Πιστεύουµε ότι η ελληνική οικονοµία όσον αφορά τη διαχείριση των πιστωτικών απαιτήσεων προσφέρει σηµαντικό πεδίο ανάπτυξης για την Intrum η οποία κατέχει ήδη ηγετική θέση στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύµβουλος της Intrum, Mikael Ericson.