ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ: ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη.Μια νέα έρευνα της αστυνομίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση αποκάλυψε ότι πολλοί αξιωματικοί αισθάνονται τελείως απροετοίμαστοι
 για να χειριστούν ένα άλλο μεγάλο κύμα μεταναστών επικαλούμενοι ως αιτία τον μειωμένο αριθμό προσωπικού και πόρων.
Η αστυνομία που είχε επαφή με τους μετανάστες αντιμετώπισε επίσης προβλήματα με μεταδοτικές ασθένειες. Η έκθεση αναφέρει ότι 45 αξιωματικοί στην Ιταλία είχαν αναπτύξει φυματίωση εξαιτίας της επαφής τους με μετανάστες και δεν τους είχαν δοθεί οι κατάλληλοι εμβολιασμοί.
Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει την εκδήλωση: Ο υπουργός Ενσωμάτωσης είχε χρόνο μόνο για να μιλήσει με μία οικογένεια μεταναστών ώστε να απελαθεί.
 Μια άλλη γυναίκα ήταν πολύ επιθετική. Σημειώστε πόσο καλά ντυμένη είναι αυτή και οι υπόλοιπες: Με το κόστος των φορολογουμένων της Δανίας. Τελικά ο υπουργός έπρεπε να τραπεί σε φυγή. 
Μια γυναίκα πήδηξε στο κινούμενο αυτοκίνητο αλλά τραυματίστηκε βαριά και αναγκάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο. 
Αλλά αγωνίστηκε έντονα για τον Αλλάχ και έτσι εξασφάλισε μια θέση στον «Παράδεισο» του Ισλάμ (Σούρα. 2: 218, 3:195) – που θεωρείται από τους Τζιχαντιστές ως το χαλιφάτο του Αλλάχ με 72 νεαρές ροδαλές παρθένες για κάθε σκοτωμένο τζιχαντιστή. 
Το θέμα είναι πως αυτοί οι ανεπιθύμητοι εισβολείς βλέπουν ήδη τον εαυτό τους ως την κυρίαρχη φυλή με αναντίρρητα δικαιώματα και αξιώσεις, επειδή είναι μουσουλμάνοι.
Ποιοι είναι σήμερα οι άνθρωποι που διατρέχουν κίνδυνο στη Γερμανία; Οι Γερμανοί ή οι μουσουλμάνοι που παραλαμβάνονται κατά απεριόριστο αριθμό προσώπων και προστατεύονται χάρη στα οφέλη της γερμανικής νομοθεσίας, δηλαδή: δωρεάν στέγαση και ασφάλιση υγείας μετά από 15 μήνες, πράγματα τα οποία κανονικά δικαιούνται οι Γερμανοί άνεργοι.
 Έτσι οι Γερμανοί με τον καιρό γίνονται όλο και φτωχότεροι και βρίσκονται εκτεθειμένοι σε αχάριστους νεαρούς μουσουλμάνους άντρες οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι στρατιώτες του Αλλάχ. Άραγε η Μέρκελ έχει διαβάσει το Κοράνι ή μόνο τον Καρλ Μαρξ;


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ