MENU

Η ΕΕ σχεδιάζει να καταργήσει τα εμφιαλωμένα νερά

Του Γιώργου Φαρμάκη,Η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί ένα σχέδιο, βάση του οποίου σταδιακά θα καταργηθούν τα εμφιαλωμένα νερά που αγοράζει ο κόσμος.
 Αυτή η κίνηση θα γίνει με την πρόφαση ότι το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι όσο υγιεινό είναι το νερό της βρύσης.
 Μάλιστα λέγεται ότι οι πολίτες της Ευρώπης στηρίζουν την θέληση της ΕΕ να βελτιώσει το νερό που τρέχει από την βρύση. 
Αυτή η κίνηση αρχικά φαντάζει πολύ καλή γιατί πράγματι τα δίκτυα ύδρευσης χρειάζονται αλλαγή. Ειδικά στην Ελλάδα το δίκτυο ύδρευσης είναι απαρχαιωμένο.

Η παγίδα


Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και φυσικά δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ότι αυτή η κίνηση έχει κάποια σκοτεινά σημεία. 
Με λίγα λόγια μας λένε ότι θα απαγορέψουν τα εμφιαλωμένα νερά (σταδιακά) γιατί αυτά ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες πιθανότατα προσέχουν τις υπηρεσίες που παρέχουν, ώστε να έχουν πελατεία. 
Τις δημόσιες εγκαταστάσεις ύδρευσης όμως δεν τις προσέχει κανένας και οποιοσδήποτε μπορεί να πάει και να ρίξει μέσα ότι θέλει.
 Ειδικά στην χώρα μας όλα είναι ελεύθερα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και έτσι απλά να δηλητηριάσει ολόκληρο τον πληθυσμό.

Γιατί κάποιος να θέλει να δηλητηριάσει το νερό

Τρομοκρατική οργάνωση μπορεί να επιτεθεί μέσω της δηλητηρίασης του νερού ώστε να πετύχει τους σκοπούς της και να εξαφανίσει τους στόχους της.

Αντιεξουσιαστές οι οποίοι θα πάρουν εντολή να καταστρέψουν τον πληθυσμό μέσω του νερού.

Το ίδιο το παγκόσμιο κράτος μπορεί να ρίξει κάποια ουσία ώστε να κάνει τους ανθρώπους πιο δουλικούς από ότι είναι ήδη.

Βέβαια όλα τα παραπάνω μοιάζουν υπερβολικά το λιγότερο αλλά δυστυχώς ζούμε σε ένα κόσμο όχι και τόσο αγγελικά πλασμένο, οπότε οι παραπάνω σκέψεις φαντάζουν λογικές. Φυσικά μπορεί κάποιος να πει ότι πράγματι η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδιαφέρεται για την υγεία του κόσμου και προσπαθεί να την προστατέψει.
Αναρτήθηκε από kapistrinews