MENU

Απίστευτο! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90', ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση , κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο!
 - Η Ένωση αρνήθηκε επικαλούμενη την οπλοφορία Σαββίδη κι ο διαιτητής φέρεται να αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ! - Εν αναμονή των όσων αναφέρει το φύλλο αγώνος

Οριστική διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (όπως ακριβώς ήταν και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πριν από δύο εβδομάδες), αλλά με μία απίστευτη εξέλιξη καθώς ο διαιτητής Κομίνης δύο ώρες ύστερα από την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο 90', αποφάσισε τελικά να κατακυρώσει το ματς το τέρμα με την ΑΕΚ να αρνείται να βγει ξανά το γήπεδο!

Έτσι ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια!

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση...
Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η οριστική τύχη του ντέρμπι θα κριθεί (τι έκπληξη;) στα δικαστήρια!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, υπάρχει η επίσημη ενημέρωση ότι ο διαιτητής έχει μετρήσει το γκολ, ωστόσο διίστανται οι απόψεις για το λόγο της διακοπής.

Από τον ΠΑΟΚ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της ΑΕΚ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν ότι το γκολ κατακυρώθηκε αλλά η διακοπή προέκυψε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο!

Πλέον η αγωνία μεταφέρεται για το το θα γράψει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνος τόσο για το τελικά ισχύει για το γκολ, αλλά και για ποιο λόγο διέκοψε τελικά τον αγώνα!

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε απόφαση κι αποφάσισε να κατακυρώσει το γκολ, ενημερώνοντας την ΑΕΚ ότι θα πρέπει να βγει στον αγωνιστικό χώρο κι η Ένωση ενημέρωσε ότι δεν το κάνει με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά, ενώ η NOVA ανέφερε ότι ο διαιτητής ζήτησε από τις δύο ομάδες να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο κι ότι εκεί θα ενημέρωνε για το αν μετράει το γκολ, αλλά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει οριστική διακοπή!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ για την κατάληξη του αγώνα! Ο παρατηρητής του αγώνα φαίνεται να έχει ενημερώσει ότι υπάρχει οριστική διακοπή στον αγώνα, αλλά χωρίς να ξέρει κανείς αν έχει μετρήσει τελικά το γκολ ή όχι καθώς παρόλο που ο διαιτητής φάνηκε καθαρά να ακυρώνει το γκολ, φέρεται να έχει αλλάξει άποψη μέσα στα αποδυτήρια!!!!! Πραγματικά απίστευτα πράγματα!

Στις 23:25 οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν ξανά στα αποδυτήρια... Το θρίλερ συνεχίζεται

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ένα λεπτό για να συμπληρωθούν τα 90' συν τις καθυστερήσεις...

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης των διαιτητών που παραμένουν στα αποδυτήρια...

Το ρολόι δείχνει στις 23:00 και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξαναβγαίνουν για ζέσταμα... Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει.

Εν τω μεταξύ οι καθηγητές διαιτησίας, που θεωρητικά έχουν και την ευχέρεια του βίντεο και μπορούν να κρίνουν πιο εύκολα τη φάση, διαφωνούν μεταξύ τους για το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει το γκολ. Δύο λένε πως έπρεπε να μετρήσει κι ένας ότι ορθώς ακυρώθηκε. Διαβάστε ΕΔΩ την άποψη των καθηγητών.

22:43: Η τελευταία ενημέρωση που έρχεται από τη NOVA θέλει τον Κομίνη να ακυρώνει οριστικά το γκολ και να ξεκινά ξανά τον αγώνα από το σημείο που διεκόπη!

22:42: Οι παράγοντες των δύο ομάδων παραμένουν στα αποδυτήρια των διαιτητών...

22'40: Πλέον το γήπεδο της Τούμπας έχει σχεδόν αδειάσει με τους οπαδούς του Δικεφάλου να μη δείχνουν ότι πιστεύουν πως θα συνεχιστεί ο αγώνας...

22'30: Έχει περάσει μια ώρα από τη διακοπή του αγώνα και η νεότερη ενημέρωση θέλει την ΑΕΚ μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Μηνά Λυσσάνδρου να ενημερώνει τους διαιτητές ότι υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας προς τον πάγκο της ομάδας και δεν υπάρχει περίπτωση να βγει να παίξει υπ' αυτές τις συνθήκες.

Πηγή:protothema
Δείτε το video με την επίμαχη φάση