MENU

Τζαίησον Αντιγόνη θέλει τα παιδιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ. Σαν τα μούτρα τους, και κάποιων άλλων

Να 'ναι καλά ΤΟ Τζαίησον Αντιγόνη, όπως παρουσιάστηκε στην άβουλη  Βουλή το... πολύ-φυλο ανδρογύναιο και «βάλε από όλα», για να πανηγυρίσει με όλο το γκαίη, λέσμπιαν και τρανς και παρανόρμαλ κομμιούνιτυ, την αναδοχή ανηλίκων από ομόφυλα ζευγάρια που προωθεί με τόση θέρμη η κυβέρνηση! 
 Το ξανθομαλλούσα αγορίνα με το ροζ φόρεμα και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ από το οποίο ξεπετούσε το δασύτριχο και όχι και τόσο «φέτες» κορμί (α, θα σε μαλώσω Τζαίησον Αντιγόνη, δεν σου μίλησε κανένα άλλο κολλητό, για τις πιλάτες, trx, και τη χαλάουα;) έδειξε με τον εμφανέστερο τρόπο πού μπορεί να οδηγήσουν η αναδοχή στα ομόφυλα, αλλά και η νομιμοποίηση των πιο ακραίων ιδιαιτεροτήτων! 

Αν έτσι θέλει τα Ελληνόπουλα του αύριο ο Σύριζα, ας το έχουν υπ' όψιν τους και αυτό και οι οπαδοί τους που στην πλειοψηφία τους δεν τα γουστάρουν κάτι τέτοια, και ξέρουν πολύ καλά τι φύλο έχουν! Καρέ του άσσου, ή μπαλαντέρ ανάλογα με την παρτίδα που παίζουν, ολημερίς αραχτοί, κρατικοδίαιτοι και χαλαροί. 

Μόνο που ΤΟ (όπως αυτοπροσδιορίζεται, ουδέτερο-μη με πουν και ρατσιστή) Τζαίησον Αντιγόνη, το εξαπατά πολιτικά κι αυτό ο Τσίπρας, μια που η αναδοχή αθώων ορφανών από τα ομόφυλα αφορά μόνον όσα έχουν σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί όχι άραγε και... μονογονεϊκές περιπτώσεις πολυαμφίφυλων, αν είναι σαν τον Τζαίησον Αντιγόνη πχ που συνδυάζει με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο πώς ο μπαμπάς και η μαμά μπορούν να είναι... δύο σε ένα; Έτσι ξεπερνάμε και το κλάσικ πρόβλημα στην αναδοχή από ομόφυλα, ως προς τι ρόλο μπορεί να 'χουν σαν πατέρας και μητέρα στο... τυχερό ορφανό που θα τους παραδοθεί, ίσως και κατά προτεραιότητα, ενώ τόσοι και τόσοι παντρεμένοι ετερόφυλοι γονείς, που πληρούν σοβαρές προϋποθέσεις περιμένουν χρόνια.

Ε, λοιπόν κάποιος πρέπει να το πει επιτέλους ανοικτά: Αν ΤΟ Tζαίησον Αντιγόνη είναι η κατάληξη του δρόμου που οδηγείτε τα Ελληνόπουλα στο μέλλον, είτε ως πρότυπο, είτε ως καρπός αναδοχής ομόφυλου ζεύγους, είστε ΒΑΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ , πολιτικά, αλλά και κυριολεκτικά. Δεν λέω για τον... Τζαίησον Αντ κλπ, που μπορεί έτσι να γεννήθηκε, όπως κάτι λίγοι κατά καιρούς, και έχει άποψη για το τι ακριβώς θέλει, αν διάβασα καλά τι έχει πει σε διαδίκτυο και εκπομπές, γιατί δεν είναι η αιτία, αλλα η αφορμή και θύμα τελικά της πολιτικής καπηλείας ΣΥΡΙΖΑ. Δεν λέω για τα γκαίη ζευγάρια που θέλουν να το νομιμοποιήσουν, παρ' ότι για να 'ναι άντρας με αγόρι, και κορίτσι με γυναίκα, πάει να πει ότι εξ' αρχης δεν ήθελαν να κάνουν παιδί... Προφανώς! Κι επειδή τώρα, που είδαν τα ζόρια του γάμου, θυμήθηκαν ότι ένα παιδί κάνει και καλό στη καθημερινότητα και στο περαιτέρω δέσιμο των δεσμών; 

Βαριά Ανώμαλους λέω τους Συριζαίους που εκμεταλλεύονται τα ειδικά θέματα των εν λόγω και θέλουν να τα επιβάλουν ως αποδεκτό πρότυπο στα παιδιά μας. 
Βαριά Ανώμαλοι πολιτικά κι όσοι από αλλά κόμματα υπερψηφίσουν τον δρόμο του αίσχους, και δη με άκρως μικροκομματικά κριτήρια, χειρότερα των κυβερνητικών βουλευτών που τρώνε τόσο μπούλινγκ από μέσα. Η Βαριά αυτή Ανωμαλία φαίνεται να πηγάζει απ' ευθείας από το Μαξίμου, και χαίρομαι που αν μη τι άλλο προέρχεται από πολιτική τουλάχιστον διαστροφή, κι όχι καμία μερακλίδικη προσωπική, όπως ήθελαν κάτι χυδαία κακόβουλες φήμες. 

Άλλωστε το Τζαίησον Αντιγόνη «το παίζει» πολιτικά το Μαξίμου και σ' όλα τα μέτωπα Φουλ: Με την πιο σκληρή Ευρώπη αν είναι για λιτότητα και εθνικό δουλεμπόριο λαθραίων, αλλά εναντίον της κρυφό-ναζί Δύσης και υπέρ του πολιτισμένου... Ισλάμ όπως διεκύρηξε ο επικίνδυνος φιλο-τρομοκράτης και κυβερνητικός αξιωματούχος, μην ξεχνάμε, Γιώργος Κυρίτσης. Και με τους λόκαλ βομβιστές, σαν τον λεβέντη Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που έστελνε τρομο-δέματα στον Παπαδήμο και πολιτικούς της ΕΕ, αλλά του 'καναν ευνοϊκή μετάθεση στους Πυρήνες στον Κορυδαλλό, ενώ τώρα αποδεικνύεται το κοινό ταμείο τρομοκρατών-ποινικών και ίσως, αν το ψάξει κανονικός εισαγγελέας, και με ακραίους αλληλέγγυους Συριζαίους. 

Όλοι τους μαζί ένα πράγμα. «Πολιτικό Τζαίησον Αντιγόνη». Μαζί. 

ΥΓ: Το να πουλάει η Ντόρα τον αδελφό της χάριν του γιου της είναι πασίγνωστο. Το άλλα να λέει η νεομεταγραφείσα Μάρκου ως εισηγήτρια της ΝΔ και τελικά να ψηφίζει «ναι» στους ομόφυλους πάει να πει λάθος επιλογή. Όσο για την κυρία Κεραμέως, νεόκοπη κι αυτή, ίσως θα πρέπει να κοιταχθεί, πριν παραμείνει υπεύθυνη θεμάτων Παιδείας της ΝΔ. Άντε και με τον Γαβρόγλουστα Θρησκευτικά. Αν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να 'χει διαρροή απ' τους δικούς του στην αναδοχή, κι η ΝΔ να 'χει κι αυτή.
Εδώ οι συνταξιούχοι ρημάζονται και το 2019, οι Τούρκοι παίρνουν το μισό Αιγαίο, η καθαρή έξοδος γίνεται ανέκδοτο και ο ΣΥΡΙΖΑ τους εγκλωβίζει στον μπάφο, στην αναδοχή από ομόφυλα, ακόμη και στην Ονομασία. Του σύγχρονου Τζαίησον-Αντιγόνης η τραγωδία...


Θέμος Αναστασιάδης
Αναρτήθηκε από kapistrinews