MENU

Με Εντολή Μάριου Ντράγκι Το Πραξικόπημα Σέρτζιο Ματαρέλα Στην Ιταλία!

Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία, είναι ένα πραξικόπημα της ΕΕ-Γερμανίας, και του στενού τσιράκι της, Γαλλία! Μια ληστεία του ψήφου του ιταλικού λαού, από παράνομους δεσμούς και αγορές!  Με όλα να δείχνουν οτι Δια των εντολών Μάριο Ντράγκι, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, να έχει συναίνεσει στο πραξικόπημα αυτό!

Η Ιταλία Βράζει κατά του Προέδρου Προδότη της Χώρας Σέρτζιο Ματαρέλα, όπου και ανάγκασε την Κυριακή τον εντολοδόχο Πρωθυπουργό Τζουσέπε Κόντε να επιστρέψει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, καθώς ο Ματαρέλα δεν συναινούσε στο θέμα της υποψηφιότητας του καθηγητή Πάολο Σαβόνα για το υπουργείο Οικονομικών. Ο λόγος; Ο Σαβόνα έχει μιλήσει στο παρελθόν, υπέρ της εξόδου της Ιταλίας από την ευρωζώνη.

Δέν φτάνει μονο αυτό, ο Ιταλός Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα ανέθεσε στο γεράκι του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλι, ο οποίος θεωρείται ενσάρκωση της δημοσιονομικής λιτότητας, να σχηματίσει και να ηγηθεί μιας κυβέρνησης μέχρι να διεξαχθούν νέες εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο ή «το αργότερο» στις αρχές του 2019.

Το τσιράκι της Μέρκελ Εμανουέλ Μακρόν, ήταν αυτός που πρότος πρότος έτρεξε να χαιρετήσει ανακουφισμένος τις επιλογές Ματαρέλα, σε αντίθετο κλίμα δήμαρχοι της Λέγκα στην Λομβαρδία (περιφέρεια με πρωτεύουσα το Μιλάνο), αποφάσισαν να βγάλουν από τα δημαρχιακά μέγαρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τις φωτογραφίες του προέδρου της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, με την Ιταλική αστυνομία να φοβάται κύμα διαδηλώσεων σε όλες τις Ιταλικές πόλεις!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr
Αναρτήθηκε από kapistrinews