MENU

«Μίλησαν» όπλα και ρόπαλα στην Πάτρα: Αγριες συμπλοκές μεταναστών – Ενα νεκρός – Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 17χρονος μετανάστης που χτυπήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη, αλλά ο ασθενής δεν τα κατάφερε.

Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας παραμένει στο σημείο για να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο νέων συγκρούσεων μετά την τραγωδία. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από τι χτυπήθηκε ο 17χρονος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί, γεγονός που προκαλεί σωρεία ερωτηματικών και έντονη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Το κλίμα «βράζει» και εκφράζεται φόβος νέων επεισοδίων.

Πιο αναλυτικά, άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων μεταναστών σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα από 400 άτομα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες βρεθηκαν στην παραλιακή της Πάτρας, στο ύψος του νέου λιμένα και άρχισαν τον πετροπόλεμο. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς οι πέτρες έπεφταν βροχή, ενώ διακόπηκε για λίγη ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων.


Ενας 17χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ο πόλεμος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το tempo24news, ξεκίνησε όταν οι μετανάστες που ζουν στο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στους μετανάστες που ζουν στου Λαδόπουλου σε συνέχεια της μεσημεριανής αναστάτωσης που δημιούργησε βεντέτα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης που ήταν άγρια, ήταν, να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι ένας μετανάστης μόλις 17 ετών ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.

Αυτή την ώρα οι μετανάστες έχουν επιστρέψει στην ΑΒΕΞ, ενώ στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.





Υπενθυμίζεται ότι συμπλοκές μεταναστών και πετροπόλεμος είχαν σημειωθεί από το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες των ΜΑΤ αλλά και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ..

Οι δυνάμεις των αρχών απώθησαν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα πρώην εργοστάσια της ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου, όπου έχουν βρει κατάλυμα. Λίγο αργότερα, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε αν και προσωρινά, όπως φαίνεται.

Με πληροφορίες από tempo24.gr/patratimes.gr
Αναρτήθηκε από kapistrinews