MENU

Να και Ένας έξυπνος τρόπος να γνωρίζεις Ποιος θα είναι ο νικητής στον τελικό του Champions League

Kάθε σοβαρός επενδυτής υψηλού ρίσκου  που σέβεται τον εαυτό του  θα πρέπει να έχει ανοιχτά τα πεδια  του μυαλού του  και να μπορεί να συγκρίνει προϊστορία  και στατιστικά στα γεγονότα που θέλει να
 επενδύσει….  Βέβαια στην περίπτωση που τώρα συζητάμε   ξεφεύγουμε λίγο από τα στάνταρ στατιστικά που μπορεί ένας παίκτης σοβαρός να αναλύσει….
Άρα μάλλον μιλάμε για τους παίκτες που ναι μεν είναι σοβαροι  αλλά έχουν και την ασθένεια του  συνωμοσιολόγου  και της γραφικότητας που μας δέρνει όλους μας…!
Χαλάρωσε,το μήνυμα είναι χιουμοριστικό…  έχουμε αποδείξει με άλλα πολύ πιο σοβαρά γεγονότα ότι υπάρχουν οι λούπες και ότι αυτές είναι ένας τρόπος Η Αόρατη γλώσσα του κόσμου μας να μας προειδοποιεί και να μας ενημερώνει για το τι έρχεται…
Ας το βάλουμε Λοιπόν λίγο στην προσοχή μας να δούμε αν η συγκεκριμένη λούπα  συμβεί ξανά…. αν τριτώσει το κακό… 
Με βάση πάντα αυτό το μήνυμα που έχει ξεκινήσει να διαμοιράζεται στα σόσιαλ μίντια…  και χωρίς καν να ελέγξω αν οι δηλώσεις που  δίνει και οι χρονολογίες είναι σωστές.. (γιατί απλά δεν έχει σημασία για τον τρόπο που καταγράφω. την  αόρατη  γλώσσα και τα αποτελεσματα της)…  αν είναι αληθινο τότε έχουμε ακόμα ένα παράξενο  γεγονός που έχει ήδη   συμβεί δύο φορές….αν Δεν είναι σωστό και είναι τρολάρισμα…. πάλι με κάποιο τρόπο πολλά ραδιοφωνάκια το παρατήρησαν και το έβαλαν μέσα τους Σαν ουσιαστική και αληθινή πληροφορία… το Τι κάνουν τα  ραδιοφωνάκια… το έχουμε πει πολλές φορές!
Stranger….
Αναρτήθηκε από kapistrinews