MENU

Αποκλειστικό: Σκηνικό πολέμου – «Έπνιξαν» τους Έλληνες στα δακρυγόνα! (ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO)

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και Μακεδόνες πολίτες από όλη την βόρεια Ελλάδα προσπάθησαν να πάνε στις Πρέσπες για να διαμαρτυρηθούν και η αστυνομία έκανε ότι μπορεί για να τους εμποδίσει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Crashonline.gr, 80 λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη και δεκάδες άλλα από όλη την Ελλάδα προσπάθησαν να μεταβούν στο σημείο όπου υπογράφηκε η συμφωνία και έπεσαν πάνω στα μπλόκα της τροχαίας…

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις 10.30 στη Βίγλα Πισοδερίου, χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής, και κατόπιν αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς το χωριό Ψαράδες, όπου έχουν μεταβεί Τσίπρας και Ζάεφ με τις αντιπροσωπείες τους.
Σε κάποιο σημείο της πορείας, οι διαδηλωτές έπεσαν πάνω σε ένα από τα δεκάδες μπλόκα της αστυνομίας και σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές.
Μια ομάδα πολιτών προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.



Αναρτήθηκε από kapistrinews