Ερωτηση κρίσεως σε ολους του Χριστιανους της Χωρας !

Αυτοι ολοι εκει πανω δεν εχουν βγει τωρα βουλευτες αλλα οι περισσοτεροι εχουν μονιμη καρεκλα δεκαετιες τωρα !Αυτοι ολοι εκει πανω εκαναν τον σταυρο τους , σου βαφτιζαν τα παιδια εκαναν κουμπαριες και εβγαζαν λογους αγαπης και πιστης ..αν οχι ολοι οι περισσοτεροι ..αν οχι με το στομα το εκαναν με πονηρες εικονες ..οπως με ενα κερακι σε μια εκλησσια η σε μια ανασταση κοκ !! Το εγραψα το παραπανω γιατι πολλοι απο αυτους μπορουν να πουν μας δεν σας ειπαμε οτι ειμαστε χριστιανοι..>!

Θελω τωρα να σου δειξω το ποσο πολυ σε δουλεψαν για να αρπαξουν την ψηφο σου … !

Σημερα η μαχη κατα του χριστιανισμου ειναι τεραστια και δεν ειναι μια μαχη απο νεα προσωπα…ειναι οι ιδιοι που μεχρι χτες χρησιμοποιησαν ολα τα τεχνασματα ωστε το θεμα της πιστης τους να μην ειναι τροχοπεδη για την εξελιξη τους μεσω της ψηφου σου !

Δεν ειναι οτι τωρα ειμαστε στην εποχη της νεας παγκοσμια ταξης … αυτοι ολοι ηταν εκει χρονια πριν … υποστηριζομενοι απο σενα ..σε μια πατριδα που ειχε σαν μοτο το Πατρις , θρησκεια οικογενεια,….!

Αν αυτοι πριν δεκα χρονια σου ελεγαν .. οχι Πατρις , οχι θρησκεια ,Οχι οικογενεια ..δεν θα τους ψηφιζες ποτε ..!!

Τωρα ομως οι ιδιοι στο λενε ..και οσοι δεν το λενε φωναχτα ..το λενε με την σιωπη τους ..!

Αρα ολοι ειναι εκει μεσα απο το ψεμα που σου πουλησαν και εχουν βολευτει πανω στην καρεκλα τους …και εχουν βολευτει γιατι μεσο του ρουσφετιου σε κρατανε ομηρο σε καθε εκλογικη διαδικασια !!

Για να δουμε λοιπον τωρα το κρισιμο ερωτημα …στης επομενες εκλογες εσυ ο χριστιανος θα τους ψηφησεις ξανα; ..σε οποιο κομμα και αν εισαι …θα τους ψηφισεις ξανα οταν πλεον υποστηριζουν το οχι Πατρις , οχι θρησκεια , οχι οικογενεια;

Αυτοι νομιζεις δεν το γνωριζουν αυτο;…Πως λοιπον και οι μουτσοι ξεσηκωθηκαν και δεν φοβουνται το αυριο ..το χεις σκεφθει;..

Πως αυτοι οι επαγγελματιες της πολιτικης σηκωσαν κεφαλι και δεν τους νοιαζει το αυριο , δεν τους νοιαζει τι θα πει ο ψηφοφορος , …ποιος τους εταξε τι και νοιωθουν τοσο ανετοι ξαφνικα να αλλαζουν τις βασεις αυτων που μεχρι χτες εστω και ψευτικα υπερασπιζαν ;

Νομιζεις οτι γνωριζουν οτι ειναι περισσοτεροι οι αθεοι πχ ; αυτο θα ειχε λογικη για τις κινησεις τους ..αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι περισσοτεορι οι αθεοι …νομιζεις οτι γνωριζουν οτι στο τελος το βολεμα θα υπερισχυσει της πιστης …μπορει εδω που φτασαμε μπορει …αλλα ποτε στην ιστορια της πολιτικης σαπιλας κανενα ποντικι απο αυτα δεν στηριχτηκε στο μπορει ..ποτε κανεις απο αυτους τους δειλους στην ζωη τους δεν ρισκαρε το παραμικρο για να το κανει σημερα !!

Αρα κατι υπαρχει που δεν το γνωριζουμε και πρεπει να το βρουμε αμεσα …, ειτε εχουν καταφερει να ελεγχουν το εκλογικο αποτελεσμα οτι και να γινει…. με τους νεο εισαχθεντες πχ ψηφοφορους απο την ανατολη , η εχουν καταφερει (χρονια τωρα) και τωρα το αποδυκνιουν … οτι το εκλογικο αποτελεσμα δεν εχει ποτε καμια σχεση με το τι θα ψηφισουμε εμεις !

Γιατι ρε φιλε δεν μπορει να εχεις 8 εκατομυρια χριστιανους , 10 εκατομυρια ελληνες , μερικα εκατομυρια πατριωτες ..να σου γ@μουν την πατριδα , την πιστη και την οικογενεια και να εχουν ακομα την σιγουρια οτι αυριο θα ειναι στην θεσουλα τους..για να μην πω αλλα πιο βαρια !

Αρα σκεφτειτε το καλα , η συμπεριφορα αυτων μας δειχνει πολλα ..παρα πολλα…ισως να νομιζουν οτι το αφεντικο τους ειναι τοσο ισχυρο που κανεις δεν τους αγγιζει ..αλλα ξανα λεω να μπει στο μυαλο σας …η συμπεριφορα ειναι αλλοκοτη και θυμιζει κατι σαν να μην υπαρχει αυριο….σαν να ερχεται αυριο μια παγκοσμια χουντα που τους εχει εγγυηθει οτι θα τους εχει σε καρεκλα …αλλιως δεν εξηγειτε οι ιδιοι λιμοκοντοροι του χτες που σταυροκοπιοντουσαν στις τηλεορασεις για να σε κανουν ψηφοφορο τωρα να βγαινουν να λενε στεγνα τελος ο χριστος στα σχολεια …!

Καπου υπαρχει τεραστια φακα εδω και καλο ειναι να το δειτε συντομα …

Stranger…
Αναρτήθηκε από kapistrinews