MENU

Φήμες ότι ο Τραμπ Ετοιμάζει το Στρατό για την «Μεγάλη Γεωμαγνητική Θύελλα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,Από τα μέσα του περασμένου έτους, η είδηση ​​ότι μια μεγάλη γεωμαγνητική καταιγίδα θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη και να προκαλέσει το απόλυτο χάος στον πλανήτη «έπαιζε» σε πολλούς συνωμοσιογράφους. Ωστόσο, τίποτα δεν συνέβη.
 Φαίνεται, όμως, ότι εκτιμάται πως μέχρι το 2024 αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο και πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι σίγουρη για αυτή την κατάσταση, γι ‘αυτό προετοιμάζει το στρατό της για να αντιμετωπίσει το γεγονός, όχι μόνο γιατί θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλανήτη μας αλλά, κυρίως, τα συμφέροντα του Αμερικανικού Έθνους.
Μια πρόσφατη μελέτη της αγγλικής μετεωρολόγου Catherine Burnett προειδοποιεί για τους κινδύνους των γεωμαγνητικών καταιγίδων στη Γη, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ολική καταστροφή και ότι οι άνθρωποι θα είχαν μόλις 15 λεπτά για να προετοιμαστούν, όπως αναφέρει το ufo-spain.com
«Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν τυχεροί» και «η ανησυχία εδώ είναι ότι αν η ακτινοβολία από μια ηλιακή έκλαμψη χτυπήσει τη Γη, μπορεί να χτυπήσει και δορυφόρους, διαταράσσοντας τα κινητά τηλέφωνα και άλλες μορφές επικοινωνίας», προειδοποιεί και ο Brian Gaensler, αστροφυσικός στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο.
Το περίεργο είναι πως έχει αρχίσει και κυκλοφορεί μία είδηση ή φήμη, ​​ότι η αμερικανοί πεζοναύτες έχουν αρχίσει και προετοιμάζονται ήδη από τον Φεβρουάριο για μια πιθανή Μεγάλη Ηλιακή Θύελλα.
Ωστόσο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι σχετικό, η Special Marine Corps δεν είναι μια τυχαία ομάδα, ούτε προετοιμάζεται για το «τίποτα».
Άραγε, μπορεί όλο αυτό να έχει δόσεις αλήθειας; Ή μήπως είναι απλά ένας τρόπος να πανικοβάλουν τον κόσμο;
Παρακολουθήστε και ένα σχετικό βίντεο:
Αναρτήθηκε από kapistrinews