MENU

Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό

PictureΔιαβάζοντας αυτό το άρθρο, καταλαβαίνει κανείς πως "μαγειρεύονται" τα νούμερα του πληθυσμού, προς τα πάνω, για να προκληθεί πανικός με την ενέργεια και την τροφή, να ενοχοποιηθούν οι λαοί, να επιβληθεί οικογενειακός προγραμματισμός, να μπουν κι άλλοι φόροι και γενικά, να δικαιολογηθεί η ισχύς της απάνθρωπης Ατζέντα 21...


Το διεθνούς κύρους ιατρικό περιοδικό Lancet κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βρεφική θνησιμότητα.  Υπογραμμίζει ότι σχεδόν 5,5 εκατομμύρια βρέφη και έμβρυα πεθαίνουν κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Αυτό αφορά σε σχεδόν 8.000 νεογέννητα μωρά και 7.000 έμβρυα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης που καθημερινά χάνουν τη ζωή τους. Σε απόλυτους αριθμούς, οι μισοί θάνατοι νεογέννητων παγκοσμίως συμβαίνουν σε Ινδία, Νιγηρία, Πακιστάν, Κίνα και Κονγκό, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφανίζουν οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.
Τι ακριβώς συμβαίνει
Σύμφωνα με τη μελέτη, τρία εκατομμύρια μωρά και μητέρες χάνονται κάθε χρόνο ενώ με βάση την υπάρχουσα κατάσταση θα χρειαστεί πάνω από ένας αιώνας έως ότου ένα μωρό που γεννιέται στην Αφρική, να έχει ίδιες πιθανότητες επιβίωσης με ένα παιδί που γεννιέται στην Ευρώπη ή στη Βόρεια Αμερική.
Παγκοσμίως, ο τοκετός παραμένει η πιο επικίνδυνη περίοδος τόσο για το παιδί, όσο και για την μητέρα. Το 40% των θανάτων των μωρών συμβαίνουν την μέρα της γέννας, ενώ την ίδια μέρα συμβαίνουν σχεδόν και οι μισοί θάνατοι (ποσοστό 46%) των εγκύων μητέρων.
Η πρόωρη γέννα παραμένει ο κατ’ εξοχήν παράγων κινδύνου, ιδίως αν ο τοκετός λαμβάνει χώρα στην Αφρική (11 φορές πιθανότερος ο θάνατος του μωρού σε σχέση με την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ). Περίπου 250.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω επιπλοκών στον τοκετό ή στη γέννα.
Οι ερευνητές μελέτησαν στοιχεία για 195 χώρες και εκτιμούν ότι πολλοί θάνατοι είναι «αόρατοι» μέχρι σήμερα στις παγκόσμιες στατιστικές θνησιμότητας.
Περίπου 1,2 εκατ. γυναίκες χάνουν το μωρό τους στη διάρκεια της γέννας κάθε χρόνο, μετά από κανονικό τοκετό εννέα μηνών. Αυτά τα μωρά, που μπορεί να πεθάνουν μόλις πέντε λεπτά πριν την γέννησή τους, αποτελούν περίπου το ήμισυ των συνολικών θανάτων κατά το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και δεν συνυπολογίζονται στους θανάτους νεογνών.
Στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, οι θάνατοι πριν τη γέννα δεν καταγράφονται, ούτε δίνεται κάποιο πιστοποιητικό θανάτου, με συνέπεια να περνούν κάτω από το στατιστικό «ραντάρ». Σύμφωνα με την έρευνα, τα περισσότερα νεογνά που πεθαίνουν αμέσως μετά τη γέννα και σχεδόν όλα όσα χάνουν τη ζωή τους πριν τον τοκετό, δεν καταγράφονται.
Τι σημαίνουν όλα αυτά
Έχουμε γράψει άπειρες φορές ότι το νούμερο του υποτιθέμενου παγκόσμιου πληθυσμού είναι πλαστό. Δεν θέλει πολύ μυαλό ούτε και ιδιαίτερες γνώσεις να το καταλάβεις. ΗΠΑ, Αυστραλία & Ν. Ζηλανδία και η Ευρώπη πάνω απ' όλα, παρουσιάζουν τεράστια υπογεννητικότητα, η οποία ολοένα και αυξάνει, ειδικά τώρα λόγο της κρίσης και λιτότητας. Η μόνη αύξηση κατοίκων που παρουσιάζεται σε αυτές τις Ηπείρους είναι ΚΑΘΑΡΑ από την κίνηση μεταναστών. Βλέπε Ελλάδα.
Η Κίνα είναι ήδη εδώ και χρόνια σε οικογενειακό προγραμματισμό, με την ελίτ της να μπορεί να κάνει όσα παιδιά θέλει, αφού μπορεί να 'αγοράσει' την άδεια, ενώ οι υπόλοιποι, υποχρεούνται μόνο ένα εκτός μερικών περιοχών. Η όλη πρακτική των τελευταίων δεκαετιών, έφερε ως αποτέλεσμα την θανάτωση εκατομμυρίων κοριτσιών από τους ίδιους τους γονείς τους, καθώς η Κίνα δεν έχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και το κορίτσι όταν παντρευτεί εγκαταλείπει το σπιτικό. Αντίθετα, το αγόρι φέρνει τη νύφη σπίτι και οι δυο μαζί φροντίζουν τους γέρους. Άρα, η εξασφάλιση των γηρατειών είναι απαραίτητα ένας γιος. Πριν μια δεκαετία, σύμφωνα με ένα ντοκυμαντέρ του BBC, 20 εκατομμύρια νέοι δεν έβρισκαν νύφες στην ηλικία τους για να παντρευτούν. Αυτό σημαίνει ότι περίπου τόσοι, πρέπει να είναι και οι θάνατοι των κοριτσιών.
Η Ινδία έχει κι αυτή μπει -όχι υποχρεωτικά, αλλά με "δώρα"- σε οικογενειακό προγραμματισμό κάνοντας στείρωση γονείς που ανήκουν σε κατώτερη κάστα. 
Τι μας μένει, λοιπόν, που να κάνει τον πληθυσμό να αυξάνεται με την ταχύτητα που τον παρουσιάζουν; Η Αφρική. Διαβάσατε τι λένε για την Αφρική και είναι ακριβώς αυτό που γράφαμε πάντα. Εκεί, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να βγάλεις άκρη με την καταγραφή, οι λόγοι είναι πολλοί και είναι ΤΟΣΟ εύκολο να παρουσιάσεις νούμερα άλλα αντί άλλων. Η πείνα θερίζει, οι αρρώστιες θερίζουν, η ξηρασία το φροντίζουν με τη χειραγώγηση του καιρού να γίνεται ολοένα και χειρότερη και, από τις επόμενες γενιές, θα φανούν και τα αποτελέσματα των εμβολιασμών του...  "φιλάνθρωπου" Γκέιτς! Να δούμε πόσο από τα παιδάκια που εμβολιάζει σήμερα θα είναι ικανά να κάνουν δικά τους παιδιά. 
Γι' αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος φίλος σας γεμάτος ενοχές σκύψει το κεφάλι και σας πει "φταίμε εμείς για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή" ή "είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη", δώστε του αυτό το άρθρο και πείτε του να πάρει χαρτί και μολύβι και να κάνει τους υπολογισμούς του. Μπορείτε να του δώσετε κι ένα πιο παλιό: Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο

Τουλάχιστον που και που ξεφεύγει η Αλήθεια προς το φως και κάνει... τσα!
ΠΗΓΗ