MENU

Πρασινίζει η COCA-COLA!!

Κυκλοφορεί ήδη στην Αργετινή  δοκιμαστικά η νέα εκδοχή του αναψυκτικού της που ως γλυκαντικό συστατικό..
περιέχει την στέβια, και αυτό γιατί η Αργετινή θεωρείται η χώρα με την μεγαλύτερη κατανάλωση του γνωστού αναψυκτικού παγκοσμίως.

Η ονομασία της είναι COCA COLA Life και είναι πράσινη  στη μεταλλική συσκευασία,στο υλικό του μπουκαλιού το οποίο είναι ανακυκλώσιμο από φυτικό υλικό κατά το 1/3.

Τώρα το κύριο γλυκαντικό που χρησιμοποιεί είναι η γνωστή μας Στέβια, πράγμα που την κάνει να είναι χαμηλή σε θερμίδες μιάμιση φορές λιγότερες από το κανονικό μπουκάλι,και που θα την κάνει σίγουρα ελκυστική. 

Στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τον Σεπτέμβριο,αρχικά στην Σουηδία και την Αγγλία.

Για την ιστορία επίσης να αναφέρουμε ότι η COCA COLA κρατά επτασφράγιστο το μυστικό της συνταγής της για 127 ολόκληρα  χρόνια.

kapistrinews


























Η Coca Cola Life όπως ονομάζεται, δεν είναι πράσινη μόνο στη συσκευασία αλλά και στο περιεχόμενο καθώς και στο υλικό του μπουκαλιού της.
Η νέα Coca Cola Life, είναι πολύ χαμηλή σε θερμίδες, λόγω των γλυκαντικών από το φυτό στέβια που περιέχει.
Η φιάλη των 600 ml για παράδειγμα, έχει 108 θερμίδες και αποτελεί τη μέση επιλογή ανάμεσα στην Coca Cola zero που έχει 0 θερμίδες και στην κανονική που περιέχει 250 θερμίδες στην ίδια ποσότητα.
Το… πράσινο της Coca Cola Life όμως δε σταματά εκεί.
Το νέο μπουκάλι της είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και φτιάχτηκε από 30% φυτικό υλικό, ενώ επιδίωξη των ανθρώπων της είναι να δημιουργήσουν μπουκάλι φιλικό στο περιβάλλον φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φυτικά συστατικά.