MENU

Οργιάζει η ονοματολογία για τον υποψήφιο Πρόεδρο!

Ένα όργιο ονοματολογίας ξέσπασε αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό τις..
διαδικασίες εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» του Πρωθυπουργού που κατά πάσα πιθανότητα θα τον ανακοινώσει αύριο;
Τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες δεν είναι καινούρια. Έχουν ακουστεί και πάλι κατά καιρούς.
Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στην κούρσα διαδοχής του Κάρολου Παπούλια, μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι ο Σταύρος Δήμας και ο δικαστικός Παναγιώτης Πικραμένος.
Επίσης εδώ και πολύ καιρό ακούγεται το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου αλλά και του Κώστα Καραμανλή.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, παραμένει το πρόσωπο από την κεντροαριστερά που είναι στη λίστα των υποψηφίων, όπως και αυτό του Νίκου Κωνσταντόπουλου.
Από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ ακούγεται ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλός αλλά και η Μαρία Δαμανάκη
Ωστόσο έχουν ακουστεί πολλά ονόματα εκτός πολιτικής, όπως της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, του αστροφυσικού Δημήτρη Νανόπουλου και του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.
Επίσης τα ονόματα πολιτικών προσώπων όπως τα ονόματα των κκ Παρασκευά Αυγερινού και Μαριέτας Γιαννάκου, που έριξε στο τραπέζι η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, χωρίς όμως ιδιαίτερες πιθανότητες.
Πάντως όπως είναι γνωστό τα ονόματα που κυκλοφορούν συνήθως «καίγονται». Το Μαξίμου κρατά πολύ καλά κρυμμένο μυστικό το όνομα, με κάποιες κυβερνητικές πηγές να μην αποκλείουν να γίνει και η μεγάλη ανατροπή, καθώς ο πρωθυπουργός μπορεί και να πραγματοποιήσει τον απόλυτο αιφνιδιασμό, με όνομα-έκπληξη, που κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι μπορεί και να έχει άρωμα… γυναίκας.