MENU

H Αίτνα στη Σικελία «ξύπνησε» ακριβώς πάνω στο χρόνο-στόχο

Είναι αυτό που είχαμε πει προχθές, οι εκρήξεις ηφαιστείων έχουν καβαλήσει το χρόνο και τις πάει όπου θέλει αυτός.
 Στις 22 Αυγούστου, καταγράφεται ανοιχτά και για όσους παρακολουθούν δεν είναι η πρώτη φορά, έκρηξη ηφαιστείου ή σεισμικό γεγονός, στο 23 του μήνα. Δηλαδή σε συγκεκριμένη ημέρα.
Λέγεται «Big One” Και Ψάχνει Κάθε Τρόπο Να Μας Συστήθει!
Και εγώ νόμιζα ότι δεν έγινε τίποτα το ανησυχητικό την ημέρα εκείνη, βλέπεις με παρέσυρε η σιωπή των γεγονότων του συγκεκριμένου διαστήματος και η σιωπή των εγχώριων ΜΜΕ…… όποτε σήμερα είχα Πακέτο.
Το ηφαίστειο Αίτνα στη Σικελία ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούλιο.
Παρατήρησε στο άρθρο παρακάτω, πότε κορυφώθηκε η δραστηριότητα του, εκτοξεύοντας λάβα και καπνούς.
Δεν χρειάζεται να το γράψω το κατάλαβες!
Εφόσον και όπως μαζί έχουμε δει, εντοπίζεται η έκρηξη ηφαίστειου πριν πραγματοποιηθεί, τότε δεν μιλάμε για ένα φυσικό γεγονός που εκδηλώνεται τυχαία…όταν η έκρηξη ηφαιστείου πατάει σε συγκεκριμένους χρόνους που εντοπίστηκαν αρχές καλοκαιριού, πολύ νωρίς πριν δούμε τα καμώματα του Αυγούστου……μιλάμε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που έχει δουλέψει σε πολλά κράτη και έχει φέρει τους νόμους της φύσης απέναντι από τον άνθρωπο.
Είναι αυτό που είπαμε, έχουν το «know how” των καταστροφών, ένα εγχειρίδιο οδηγιών που ξέρουν πως θα φέρουν τον άνθρωπο απέναντι στη φύση, απέναντι στη δημιουργία.
Και η φύση πατάει σε νόμους, δηλαδή σε μαθηματικά, και σε συνεργασία με το χρόνο, μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ πολύ όμορφο, τη ζωή…. αλλά και κάτι πολύ άσχημο που θα αφαιρέσει τη ζωή……..και αυτό εξαρτάται από εμάς, από τις επιλογές και τη συνεργασία στην καταπάτηση των νόμων της φύσης…. και το έχουμε πει πολλές φορές!
Όσο οι άνθρωποι σε όλα τα κράτη, υποκύπτουν στα σχέδια, τα ήθη και τις αξίες της Νέας εποχής των σκιών και του Ανεπιθύμητου, τόσο οι νόμοι της φύσης θα δουλεύουν εναντίων μας.
Συμπέρασμα…
Όπως φαίνεται, μέσα από το χρόνο θέλουν ένα ηφαιστειακό….. Big Bagn.
Η σεισμική δραστηριότητα μαζί με την ηφαιστειακή στα μέρη που πραγματοποιούνται, προδίδουν τους στόχους αλλά και μας προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει.
Έχει δρομολογηθεί μια πολύ μεγάλη έκρηξη ηφαιστείου….. σε ένα κόσμο ντόμινο ίσως να μην είναι μόνο μία αλλά και παραπάνω.,,και σε συνδυασμό με τους κατα τόπους”Big One” σεισμούς, η ατμόσφαιρα παύει να είναι ρομαντική για πολλά κράτη, βαραίνει. Φτάνει ένα και μόνο μεγάλο γεγονός σε ένα κράτος δυτικό, εκεί που κανεοις δεν περιμένει να δει τέτοια μαύριλα….για να επηρεάσει όλη τη Δύση…φαντάσου να είναι περισσότερα.
Κι αυτο θα γίνει και θα πούμε σε άλλο κείμενο γιατι θα γίνει..μεθαύριο μάλλον, γιατι θα πρέπει να συμβεί.
Φυσικά, ο πολύς κόσμος εκεί έξω, ποτέ δεν θα μάθει τι ακριβώς συμβαίνει, την χρονική ακολουθία των ηφαιστείων και τι πήγε στραβά το προηγούμενο διάστημα για να συμβεί αυτή….. απλά όταν επιτραπεί να συμβεί κάτι τέτοιο, το εστιακό βάθος θα είναι ελάχιστο, η ισχύς της έκρηξης μέγιστη…. όμως τότε δεν θα γυρίζει ο χρόνος πίσω και ξέρεις πόσα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σε έναν κόσμο… ντόμινο;
Κλείνω με μια απορία….
Θέλω να δω πως θα μας αποχαιρετήσει αυτός ο Αύγουστος, κοντά στο 31…
Rick

Αναρτήθηκε από kapistrinews