MENU

ΒΟΜΒΑ… ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



ΕΚΛΟΓΕΣ 2015… Προαναγγέλει αλλαγές στις παγωμένες Ελληνορωσικές σχέσεις, με συνέντευξη που..
μετέφρασε και κοινοποίησε σε Ρωσία και Ευρώπη! Η Κατερίνα Αδαμοπούλου (ΑΝΕΛ – Β’ Αθηνών) στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TAS

Το μεγάλο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR-TASS δημοσίευσε συνέντευξη από την Κατερίνα Αδαμοπούλου, υποψήφια της Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συνέντευξη στάλθηκε στους συνδρομητές σε τέσσερεις θεματικές ενότητες – τηλεγραφήματα και μία εκ των οποίων υπάρχει στην ρωσική έκδοση του
Euronews:http://ru.euronews.com/newswires/2891144-newswire/. Η υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ. ενημερώνει το ρωσόφωνο κοινό για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα και παρουσιάζει την πιθανή προοπτική των ελληνορωσικών σχέσεων με τους ΑΝ.ΕΛ. σε μία κυβέρνηση συνεργασίας μετά από τις εκλογές.


Είναι πολύ σημαντική μία τέτοια συνέντευξη στο μεγαλύτερο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, ώστε οι Ρώσοι να κατανοήσουν την κατάσταση όχι από τα ξένα δυτικά ΜΜΕ αλλά από την πηγή και από ανθρώπους στο αντικαθεστωτικό στρατόπεδο όπως οι ΑΝ.ΕΛ. Η ενημέρωση των ρωσικών, κινεζικών κλπ ΜΜΕ από δυτικές πηγές ή τα καθεστωτικά συστημικά κανάλια και εφημερίδες στην Ελλάδα, αποκλείει το ρωσικό κοινό από την ακριβή και αξιόπιστη πληροφόρηση. Η συνέντευξη της Κατερίνας Αδαμοπούλου με τοποθετήσεις σε ελληνικού και ρωσικού ενδιαφέροντος θέματα ξεκαθαρίζει πολλά για το ρωσόφωνο κοινό και ενισχύει την ρωσική υποστήριξη.

Η Κατερίνα Αδαμοπούλου χαρακτήρισε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας ως απαράδεκτες που έχουν το πνεύμα του Ψυχρού Πολέμου και γυρνούν ως μπούμερανγκ εναντίον αυτών που τις θέτουν. Αποκάλυψε ότι οι αγρότες μας δεν αποζημιώθηκαν για τη ζημιά από το δυτικό παιχνίδι κυρώσεων κατά της Ρωσίας και ότι η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στη μελλοντική κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την ακύρωση των κυρώσεων από την πλευρά της Ελλάδας για να ακυρωθούν και από τη Ρωσία.
Χαρακτηριστικά για την συμπεριφορά της Ε.Ε. απέναντι στους Έλληνες αγρότες υπογράμμισε ότι «στην πραγματικότητα, η καταστροφή της αγροτιάς στην Ελλάδα ελέγχεται από την ευρωπαϊκή μαφία» και η Ε.Ε. φθάνει σε σημείο να μας υποχρεώνει να καταστρέφουμε οποιοδήποτε πλεόνασμα προϊόντων τη στιγμή που θα μπορούσαμε να το δίνουμε σε χαμηλές τιμές ή ως προσφορά σε νοσοκομεία, στρατό, άπορους κλπ. Εξέφρασε επίσης την απογοήτευσή της για την ακύρωση τουπολύ σημαντικού προγράμματος του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη.

Είπε ότι η Δύση προσπαθεί να απομονώσει τη Ρωσία με ευκαιρία την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροσκάφους για το οποίο δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι καταρρίφθηκε από τη Ρωσία ή τους εξεγερμένους αντικαθεστωτικούς της Ανατολικής Ουκρανίας. Τόνισε όμως ότι «ο ρωσικός λαός είναι πολύ Die Hard» και ότι η Ρωσία θα πρέπει να είναι ένας δεύτερος πόλος ισορροπίας στον κόσμο, που δεν θα επιτρέψει στις δυνάμεις του κακού να νικήσουν στην Ελλάδα, Ευρώπη και στον κόσμο.
Τόνισε ότι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση η Ελλάδα θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ευρασιατική Ένωση και ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το κόμμα με τον ισχυρότερο προσανατολισμό για συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας.Συμπλήρωσε ότι όταν μιλάμε για ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας τώρα πια δεν μιλάμε αποκλειστικά για την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά και από την αποικιακή συμπεριφορά της κατά της Ελλάδας και ότι η Ευρασιατική Ένωση είναι επίσης καλή επιλογή αν χρειαστεί.

​Για το φλέγον θέμα της Κριμαίας υποστήριξε ότι ο λαός της δημοκρατικά ψήφισε υπέρ της προσάρτησης στη Ρωσία και εξέφρασε την άποψη ότι η Ουκρανία είναι υπό ξένο ζυγό και δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα απαλλαγεί. Είπε ότι είναι από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν ενεργότερη συμμετοχή του Προέδρου Πούτιν για την στήριξη του λαού της Ουκρανίας που αγωνίζεται υπέρ της ενότητας με τη Μητέρα Ρωσία. Η Κατερίνα Αδαμοπούλου συνέδεσε τον γερμανικό έλεγχο στην Ουκρανία (σε σημείο που να την κυβερνούν πραγματικά οι παλιοί Ναζί) με την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα, γεγονός που πολεμούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διότι τα παιδιά μας δεν αξίζουν αυτό που έχουμε τώρα στη χώρα με τεράστια ανεργία, μισθό 300 ευρώ, αλλοδαπούς να κάνουν ό,τι θέλουν και να κυβερνούν την Ελλάδα με e-mails. Το αίμα που έχυσε η Ελλάδα στη μάχη κατά του Ναζισμού δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε. Για αυτό στις 25 Ιανουαρίου θα πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ.

​Ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση του χρέους που παρουσιάζεται ότι χρωστά η Ελλάδα, ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν το νομικό έλεγχο αυτού που παρουσιάζεται ως χρέος, για να εξεταστεί σε ποιους χρωστάμε, πόσα και γιατί. Αυτή η ενέργεια δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ως πιστωτικό γεγονός, χρεοκοπία κλπ διότι θα ήταν άμεση παρέμβαση κατά της Δικαιοσύνης και φυσικά θα διωκόταν. Υποστήριξε ακόμη ότι η αντιμετώπιση των υπευθύνων (εντός και εκτός Ελλάδας) για τη σημερινή κρίση θα γίνει νομικά – ποινικά. Υπογράμμισε ότι οι Έλληνες δεν ζούμε από τα χρήματα της Τρόικας, αλλά αυτά τα χρήματα πηγαίνουν πίσω σε ξένες κυρίως τράπεζες και ανέδειξε το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, αναφέροντας ότι αν υπολογίσουμε και τους τόκους πλησιάζει τα 700 δις ευρώ, τα οποία η Γερμανία αρνείται να μας δώσει όπως οφείλει.


ΠΗΓΗ.hellasforce.com