MENU

Γίναμε μια χώρα... Άθεη! Κυριαρχούμενη από άφρωνες αθέους!!!

Ενώ χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν ουρές στα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας σε πολιτικό επίπεδο αποτέλεσαν πεδίο αντιπαράθεσης.
Φαίνεται ότι ενοχλούνται   που υπάρχουν άνθρωποι ακόμη που σηκώνονται το πρωί και κάνουν τον σταυρό τους, για να πάνε έξω  να ατιμετωπίσουν τη ζούγκλα την χολέρα την κόλαση που διαμορφώσατε τα τελευταία χρόνια.
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν,κάτι οτι  η γλώσσα που μεταχειριζόμαστε  είναι διαφορετική. Δεν είναι για όλους η ίδια. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει  το γεγονός ότι τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας ή το Άγιο Φως έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους..Διότι για μένα το Άγιο Φως, ή τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας  είναι πολύ σημαντικότερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Απ΄ότι φαίνεται ο σεβασμός στην Ορθόδοξη Παράδοση και στους Αγίους τους πειράζει! Οι Μουσουλμάνοι με το φανατισμό και την μισαλλοδοξία τους δεν ενοχλούν! 
Όλοι έχουν δικαίωμα προστασίας σ' αυτήν την χώρα εκτός από την Ορθοδοξία!
Αυτό το θεωρούμε σκοταδισμό!

Από την άλλη μεριά, είδαμε και το έργο αυτών των πολιτικών που θέλουν να θεωρούνται Χριστιανοί!

Τώρα περάσαμε στο άλλο άκρο των Άθεων πολιτικών, που
 προηγούνται τα "δικαιώματα" λαθρομεταναστών,Μουσουλμάνων  που δικαιούνται να έχουν τζαμί στην Αθήνα, αλλά οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα να αποδίδουν τιμές στο Άγιο Φως και την Αγία Βαρβάρα.

 Οι ανήμποροι να μετακινηθούν καρκινοπαθείς του Αγίου Σάββα έχουν δικαίωμα να προσκυνήσουν το ιερό σκήνωμα της Αγίας. Δεν έχουν δικαίωμα στην ελπίδα της χριστιανικής πίστης.

Πιο πολύ απ΄όλους ενοχλήθηκε ο κύριο  Φίλης που δεν θέλει να φαίνεται η συνέχεια του παλαιού και θα πρέπει οι ´Ελληνες να αλλάξουν τις θρησκευτικές και τις άλλες παραδόσεις τους.

Όμως ο κύριος Φίλης, πρέπει να γνωρίζει  ότι οι επιθέσεις κατά της χριστιανικής θρησκείας δεν είναι "νέο". Τον έχουν προλάβει άλλοι, από τους Ρωμαίους του Διοκλητιανού μέχρι τους Οθωμανούς, και όχι μόνο άντεξε η Πίστη μας αλλά ενδυναμώθηκε.

 Η πιθανότητα 'ομως να κατέχουν την αλήθεια εκείνοι τους οποίους ειρωνεύονται φαίνεται ότι δεν περνά από το μυαλό τους.