MENU

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ …ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Τέχνασμα η παράταση του χρόνου της …διαπραγμάτευσης
Θέλουν να στραγγαλίσουν την ελληνική οικονομία, για την κατάσταση της οποίας
είναι πιο ενημερωμένοι από όλους «Βαρουφάκηδες». Μας μισούν και ως Έλληνες και ως Ορθόδοξους, γιατί είναι Φράγκοι στην νοοτροπία και σχισματικοί ως καθολικοί ( παπικοί ) και προτεστάντες και απ’ αυτό, κυριολεκτικά, δαιμονισμένοι με την Ορθοδοξία, που είναι ο φορέας της αλήθειας. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για γελοιογραφίες περασμένες σε πολυτελή κάδρα!
Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη
lampsidis@gmail.com



Η παράταση του χρόνου των διαπραγματεύσεων, με κατατεθειμένο το κείμενο της ελληνικής πλευράς, δεν έχει καμιά σχέση με την ουσία της υπόθεσης, γιατί η συμφωνία, όταν και εάν προκύψει, δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα! Η παράταση του χρόνου έχει σχέση με τα την αντοχή ( …τα νεύρα ) του Ελληνικού λαού! Πρόκειται για μια σκληρή – βασανιστική δοκιμασία, που εφαρμόζεται πάνω σε εξαντλημένους πολίτες και παρ’ όλα αυτά, ως φαίνεται, οι μετρήσεις δεν δείχνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αξιωματούχοι της «Νέας Τάξης» και οι εκπρόσωποι των δανειστών, την ίδια ώρα που καμώνονται ότι τους απασχολούν οι …μεταρρυθμίσεις και η ρευστότητα της χώρας μας, εκείνο που πραγματικά τους απασχολεί είναι να εξασφαλίσουν τα χρήματα των δανειστών και να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τη δική μας θέση.
Θέλουν να στραγγαλίσουν την ελληνική οικονομία, για την κατάσταση της οποίας είναι πιο ενημερωμένοι από όλους «Βαρουφάκηδες». Μας μισούν και ως Έλληνες και ως Ορθοδόξους, γιατί είναι Φράγκοι στην νοοτροπία και σχισματικοί ως καθολικοί ( παπικοί ) και προτεστάντες και απ’ αυτό, κυριολεκτικά, δαιμονισμένοι με την Ορθοδοξία, που είναι ο φορέας της αλήθειας. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για γελοιογραφίες περασμένες σε πολυτελή κάδρα! Αυτό που γίνεται σήμερα δεν είναι η πιο σημαντική φάση στην επιδίωξή τους να μας καταστρέψουν. Η κατεδάφιση προηγήθηκε και συντελέστηκε με τη συνεργασία «Εφιαλτών» ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Σήμερα τους απασχολούν τα διαδικαστικά…
Εκπροσωπεί την πλειοψηφία!
Εμείς, εμπνεόμαστε, είναι αλήθεια και μας τιμά, από τον εθνικό συνταγματολόγο και σεβαστό πανεπιστημιακό δάσκαλο, Γιώργο Κασιμάτη, ο οποίος, σε επικύρωση αυτού που έχει διατυπωθεί ως αξίωμα, εκπροσωπεί την πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία, παρ’ ότι ένας αλλά κάτοχος της αλήθειας! Ως γνωστόν, η αλήθεια του Κασιμάτη είναι αυτή: «Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα»! Οι συνένοχοι της διάπραξής του, για να μην είναι οι ίδιοι σε κάποιο σκοτεινό κελί, όπου είναι η θέση τους, κατέστησαν εμάς ομήρους τους. Προ αυτού του δεδομένου, μία είναι η λύση: Ή εμείς ή αυτοί! Κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ ά και καθόλου ως σχήμα λόγου.
Με το πνεύμα αυτό, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να ζητάμε να τηρηθεί η μόνη προτεραιότητα που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και δεν είναι άλλη από την προσαγωγή σε δίκη των προδοτών που κατέστρεψαν, περίπου ολοσχερώς, την Πατρίδα μας. Όλα τα άλλα είναι μαλαγανιές, με τις οποίες επιδιώκεται και μέχρι αυτή την ώρα κατορθώνεται να απωθείται από το πολιτικό προσκήνιο το Μέγα Εθνικό Ζήτημα της τιμωρίας των ενόχων, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Φράγκους, τους σχισματικούς και τη Μαφία του Χρήματος, κατέστρεψαν συστηματικά και μεθοδικά αυτό που συνιστά το Έθνος των Ελλήνων, ως κρατική οντότητα, λεηλάτησαν το κύρος της χώρας και πτωχοποίησαν τους Έλληνες, πλήττοντας τη ψυχοσύνθεσή τους και στέλνοντας στον τάφο ένα αφάνταστα μεγάλο αριθμό πολιτών, δίχως να υπάρξουν συνθήκες τέτοιες που να δικαιολογούν / εξηγούν την απώλειά τους.
Ίδιοι με τους άλλους οι Συριζαίοι!
Όμως, οι δολιοφθορείς, οικονομικοί και κοινοί «δολοφόνοι» έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο, γιατί δεν τους βγαίνουν τα χρονοδιαγράμματα. Η προδοσία δεν γίνεται να εμφανιστεί με τα …καλά της ρούχα στο πολιτικό προσκήνιο από μιας αρχής. Εμφανίζεται με τα ρούχα παραλλαγής, αποκοιμίζει εύκολα τους απελπισμένους, ρημαγμένους και καταπροδομένους πολίτες, συστήνεται ως η μόνη λύση και πριν συμπληρωθούν οι …εκατό μέρες, αρχίζει το ξεγύμνωμα. Η διακηρυγμένη σε όλους τους τόνους διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, αποδεικνύεται μύθος και οι πολίτες πιέζονται να δεχτούν το μοιραίο, όχι ως ένα ακόμη βήμα πριν από τον τάφο, αλλά ως νίκη! Στη λογική ότι οι άλλοι τα δέχονταν όλα χωρίς διαπραγμάτευση, εμείς τα δεχόμαστε όλα …μετά από διαπραγμάτευση!
Οι δολιοφθορείς, μέσα και έξω, θέλουν, είναι υποχρεωμένοι, να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, αφήνοντας πάνω στην ελληνική επικράτεια μόνο μια …ταμπέλα, με την ονομασία «Ελλάς». Συνεχίζουν να στέλνουν αποκλειστικά στην Πατρίδα μας λαθρομετανάστες από τις περιοχές του πλανήτη, όπου η δράση των αδιόρθωτων ιμπεριαλιστών ( φονιάδων των λαών ) καθιστά αφόρητη τη ζωή για κάθε εθνικότητας πολίτη. Οικονομικό θέμα δεν αντιμετωπίζουν. Όλα τα λεφτά είναι συγκεντρωμένα στα ταμεία τους. Από αυτά πληρώνεται το πανάκριβο αντίτιμο της επιβίβασης στα πλοία του θανάτου, το οποίο εισπράττουν οι εγκληματίες λαθρομεταφορείς.
Η …χαρά των λαθρομεταναστών!
Προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας και η φυλετική μετάλλαξή της, η «πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση τους βολεύει αφάνταστα. Ο εποικισμός της χώρας μας προωθείται και οι Έλληνες αντί να παραλύουν από τον τρόμο, καλούνται να δείχνουν τον …ανθρωπισμό τους στους πρόσφυγες, που δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες και ένας μεγάλος αριθμός από ανάμεσά τους Τούρκοι πράκτορες. Σε όλους αυτούς, πράκτορες και εν δυνάμεις τζιχαντιστές, θα δοθεί, λέει, η ελληνική ιθαγένεια! Όχι η υπηκοότητα, αλλά η ιθαγένεια! Δηλαδή, σκοπεύουν να τους εξομοιώσουν με τους Έλληνες το γένος! Αυτό που γνωρίζει κι’ ένας πρωτοετής φοιτητής Νομικής Σχολής, το αγνοούν οι καθηγητάδες; Όχι, αλλά αυτές είναι οι εντολές, και συμμορφώνεσαι αν θέλεις να είσαι κάτω από την ομπρέλα προστασίας των …θεσμών και να καλοπερνάς, ενώ αυτοκτονούν οι Έλληνες.