MENU

Δεν γίνεται τίποτα μαζί σας. Ώρα να επιστρέψω στο μέλλον…

Ήδη έχω γράψει πολλά κείμενα. Περίπου έχω προβλέψει τί θα συμβεί. Ο αρθμός των εγκλημάτων κατά της χώρας αυξάνεται καθημερινά. Οι συμμορίες δρούν ανενόχλητες. Δεν έχει νόημα πια να γράφω.
Ολα πρέπει πλέον να γίνουν με άλλο τρόπο. Το ιστολόγιο κατάντησε αστυνομικό δελτίο…
Το Μνημόνιο 3 δεν το βλέπω να βγαίνει. Ήδη θα έπρεπε να έχει αρχίσει ο σχεδιαασμός ενός Plan C. Aπο τη στιγμή που η κυβέρνηση του ψευταρά Τσίπρα φορολογεί μια βάρκα με 800 ευρώ και τους εφοπλιστές με τρίχες, το να φορολογήσει τους αγρότες είναι πταίσμα.
Eίναι δυνατόν σε μια χώρα με τόσες ακτές να φορολογείς τα πλεούμενα αλλά όχι αυτά των εφοπλιστών που μεταφέρουν εμπορεύματα στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, όπου γίνεται του πειρατικού πετρελαίου τηςεισαγωγής το κάγκελο;



Η χώρα είναι Μπανανία και διερωτώμαι, γιατί μέσα σε μια τέτοια αδικία πρέπει κανείς να πληρώνει φόρους για να μη πληρώνουν οι άρχοντες και να τρώνε τα λεφτά οι τράπεζες. Ετσι και αλλοιώς τις εισπράξεις των φόρων θα τις δώσουν στους δανειστές και τα λεφτά του Ταμείου “Ανάπτυξης” και του ΕΣΠΑθα τα φάνε μεταξύ τουςΧωρίς παραγωγή η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον. Δυστυχώς η νοοτροπία των πολλών δεν βοηθάει τη κατάσταση.
Με αυτό το μόνιμα αρνητικό ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών η Ελλάδα θα είναι μόνιμα στη μέγγενη του θανάτου, όποιο δρόμο και να πάρει. Αυτό που βλέπετε στο διάγραμμα είναι το πρόβλημα της χώρας, το οποίο συνεχώς αποκρύπτεται, όπως και το γεγονός ότι η χώρα κυβερνάται απο ανθέλληνες, ανίκανους, εγκληματίες και σουλατσαδόρους,
Αν δεν αλλάξουν αυτά το γρηγορότερο, η χώρα τελείωσε. Οι πιθανότητες λένε ότι αυτό έχει ήδη συμβεί.

Εις το επανιδείν

ΠΗΓΗ