MENU

ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΡΑΒΔΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;

rodfromgod
ΟΙ ΕΙΚΌΝΕΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΛΊΜΝΗ ΤΡΙΏΝ ΣΤΡΕΜΜΆΤΩΝ!

Η νέα λίμνη που δημιουργήθηκε στην Κίνα αποδεικνύει το ωστικό κύμα 5 κιλοτόνων,ενδεχομένως από πυρηνική έκρηξη, ή ενδεχομένως από από την ρωσική διαστημική βάση «Θεϊκή ράβδο ή ράβδος του Θεού» (που απεικονίζεται αριστερά).
rods
Αρχικά υπήρχαν αμφιβολίες για την επίθεση από τη «Θεϊκή ράβδο», επειδή δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το πώς κάποιος θα μπορούσε να σκοπεύει προς την γη την στιγμή που βρίσκεται σε τροχιά έξω από τη γη, αλλά προφανώς έλυσαν και αυτό το πρόβλημα. Κι αυτό κάνει τη “ράβδο του Θεού” τον πρώτο υποψήφιο για την έκρηξη, διότι οι Κινέζοι θα μπορούσαν να επισημάνουν εύκολα μια πυρηνική επίθεση από την γη.
Μια άλλη πολύ καλή εξήγηση είναι η εξής: οι εκρήξεις δεν συνδέονται μεταξύ τους. 1. η 1η έκρηξη, η μικρή έκρηξη, συνέβη στη δυτική πλευρά που βρίσκονταν τα κοντέινερ, και ήταν ένας κρατήρας, που τον είδαν όλοι την για πρώτη φορά με τα κοντέινερ μέσα…. Όλοι νόμιζαν οτι αυτό συνέβη από την μεγάλη έκρηξη. Αλλά δεν ήταν ετσι.
rodfromgod
2. Η λίμνη που δημιουργήθηκε από την πυρηνική έκρηξη, συνέβη στην ανατολική πλευρά της παρτίδας με τα κοντέινερ. Η πυρκαγιά συνέβη στην νότιο πλευρά των δύο εκρήξεων, περίπου στο κέντρο μεταξύ τους και ήταν μόνο φωτιά, δεν υπάρχει κανένας δυνατός τρόπος που θα μπορούσε να παράγει εκρήξεις από τις δύο πλευρές στους στίβους κοντέινερ, που χωρίζονται μεταξύ τους πάνω από 200 γιάρδες. Τα κοντέινερ απλά δεν μπορούσαν να προκαλέσουν κάτι σαν κι αυτό που έγινε.
Η αποθήκη που υποτίθεται είχε αποθηκευμένο αυτό που εξερράγη, διάλυσε κυριολεκτικά από την μεγάλη (της Θεϊκής ράβδου ή πυρηνική) έκρηξη, όπως οτιδήποτε άλλο βρισκόταν γύρω από αυτή την έκρηξη.
Οι φωτογραφίες του κρατήρα που δημοσιεύτηκαν ήταν αρχικά απο την μικρή έκρηξη, δεν ήταν από την μεγάλη έκρηξη, μια νέα εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα τη μεγάλη έκρηξη κυκλοφορήσε στην Κίνα (η φωτογραφία επάνω).
Αν εξετάσουμε καλά τις εικόνες των ρωσικών πυρηνικών δοκιμών (οι εικόνες κάτω), μοιάζουν με την νέα λίμνη στην Κίνα και φαίνεται να έχουν γίνει από μια ελαφρώς υπο επιφάνειας έκρηξη πυρηνικής βόμβας, τουλάχιστον μια των 5 κιλοτόνων. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ο σεισμός από την έκρηξη να έγινε στα δευτερόλεπτα.
Ρίξτε μια ματιά στην λίμνη από από δοκιμή μικρών πυρηνικών όπλων έδαφους που έχουν σκάσει στη Ρωσία και συγκρίνετέ την με την εν λόγω νέα λίμνη στην Κίνα, η οποία είναι πολλές φορές μεγαλύτερης από την λίμνη από μια πυρηνική δοκιμή στη Ρωσία!
nuclake
chinablast
Εδώ λοιπόν δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ατύχημα γιατί και οι εικόνες του μοτίβου γύρω από τον κρατήρα αποδεικνύουν μια έκρηξη υπο του εδάφους. Και μια υπό έδαφους έκρηξη ενός μικρού πυρηνικού όπλου, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πιθανότητά επειδή κάτι άλλο δεν θα έδινε τόσο μεγάλη λάμψη.
Ποιο ήταν το κίνητρο πίσω απο αυτή την επίθεση; Η υποτίμηση του Γιουάν, δεν πείθει κανέναν αλλά ότι κάτι άλλο πολύ μεγάλο πίσω από τα παρασκήνια προκάλεσε αυτήν την καταστρεπτική τιμωρία.

katoxika.gr