MENU

Νίκος Βούτσης:Το πλαστικό χρήμα θα βελτιώσει εξαιρετικά τα έσοδα!!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;Πως μας δουλεύουν κανονικά και ετοιμάζουν άμεσα την κατάργηση των μετρητών;;;

Βιάζεται   ο κύριος Βούτσης, σύμφωνα με όσα ακούσαμε στη πρωϊνή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου
στον REAL FM,να φέρει το πλαστικό χρήμα.
Η υστέρηση των εσόδων του κράτους κατά την άποψή του  οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην μη επιβολή πλαστικού χρήματος,από 50-70 ευρώ και πάνω, όπως είχε την ιδέα ο κύριος Βαρουφάκης, και απ΄ότι φαίνεται προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα στην επιβολή του μετά τις εκλογές.

Τη  διαφθορά και την  διαπλοκή 'οπως φαίνεται τη κάνουμε εμείς που ή δεν κόβουμε αποδείξεις μερικών δεκάδων ευρώ ή δεν ζητάμε αποδείξεις,δηλ. εμείς ο λαός πάλι είμαστε οι κλέφτες!!!

Διαβάστε απόσπασμα από την επίμαχη φράση:

"Μόνο το πλαστικό χρήμα να είχε γίνει,εγώ σας το λέω αυτοκριτικά,αν ο κύριος Βαρουφάκης, ο Γιάνης θυμάστε τον πρώτο μήνα μας είχε φέρει την ιδέα δυναμικά του πλαστικού χρήματος από 50-70 ευρώ και πάνω να μπαίνουνε με πλαστικό χρήμα έτσι ώστε αυτόματα να εισπράτεται ο ΦΠΑ.

Αν είχαμε προχωρήσει σε αυτό ή ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή που θα βελτιώσει εξαιρετικά τα έσοδα."