MENU

Σημερινό πολιτικό modus operandi


Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος.Την Ελληνική Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α  και από εμένα. Καταπληκτικός καιρός για βόλτα! Προτείνω για σήμερα:

1η Πρόταση: Επίσκεψη στην Ακρόπολη να συσκεφτούμε, πώς και ποια ημέρα θα φωτογραφηθούμε εκεί με την Ελληνική Σημαία, πράγμα που απαγορεύουν, επειδή λένε .. είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Τουτέστιν δεν μας ανήκει!
2η Πρόταση: Συμμετοχή στη Συγκέντρωση ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (σήμερα, ώρα 16:30, Μετρό Ακρόπολη).
Γιατί ... τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.... και το πολύ το τάκα τάκα στο πληκτρολόγιο κάνει το παιδί μ@λ@κα! Μας έχει πάρει φαλάγγι η υπερεθνική μαζί με την ντόπια αλητοελίτ και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Απ τη Δευτέρα θα μας αλλάξουν τα φώτα με τα ατέρμονεσα "προαπαιτούμενα", που έρχονται εξπρές απ τους Γκαουλάιτερ και τα υπερεθνικά δικηγορικά γραφεία. Άχρηστοι και χαραμοφάηδες κι οι 300 της Βουλής, που δεν παράγουν νομοθετικό έργο επωφελές για το δημόσιο συμφέρον, αλλά είναι υπεράριθμοι αργόσχολοι σφαγιδοκράτες της μεγάλης του κράτους σφραγίδας για τα ογκώδη ΦΕΚ!
Η ελληνόφωνη συντεχνιακή κοινοβουλευτική Χουντάρα είναι εχθρική, αδίστακτη και επικίνδυνη.
Κατά συνέπεια... σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας:
Συνειδητότητα της τραγικής ιστορικής περιόδου της χώρας μας, που διανύουμε.
Συλλογικοποίηση σκέψης και δράσης...
Απαξίωση/Υποτίμηση όλων των κρατικών οργάνων λήψης  και εφαρμογής επαχθών μέτρων και αποφάσεων...
Πολιτική Ανυπακοή ...Αντίσταση/Αντίδραση ....
Κλείσιμο της τηλεόρασης...
Ανάγνωση επιλεγμένων βιβλίων...
Συναναστροφή με όμοιους συνανθρώπους μας ...
Αποξένωση από κάθε ειδεχθές υποκείμενο γύρω μας είτε κομματόσκυλο, είτε πολιτικά πανηλίθιο, είτε αριβίστα, είτε αυλικό, είτε χασομέρη, είτε ... Μ @ λ @ κ @!
Τελεία και παύλα!!!
...κι όπως είπαμε... οι ευκαιρίες για καθημερινό πολιτικό "modus operandi" είναι πολλές, όπως και οι δικαιολογίες, να μένει κανείς άπραγος και παθητικός, με το φραπέ στο χέρι ή να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα, αναμένοντας πάντα από τους άλλους να του λύσουν το πρόβλημα! Είναι οι κουτοπόνηροι αυτοί, οι αντικοινωνικοί, οι αρτηριοσκληρωτικοί, εν τοις πράγμασι όμως αυτοκαταστροφικοί, πολιτικά και κοινωνικά ηλίθιοι. Τα οικτρά αποτελέσματα γύρω μας το αποδεικνύουν!

Είναι ωραίο, να δηλώνει κανείς παρών στο σάλπισμα των καιρών. Αυτές είναι οι προτάσεις μου στην Εκκλησία του Δήμου κι ακούω τις άλλες  απόψεις. "Τις βούλεται αγορεύειν" έλεγε ο αρχαίος κήρυκας στις δημόσιες συνελεύσεις του Δήμου κι έδινε το λόγο!


Καλημέρα σε όλους σας!!!

Αθανάσιος Καρανάσιος, 10/10/2015