MENU

Τρόμος στον αέρα δύο Τούρκικα F-16 έφτασαν σε απόσταση σύγκρουσης με πολιτικό αεροσκάφος…

Τα ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν τους ληστές του Αιγαίου που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.Σύμφωνα με πληροφορίες απο το ekriti.gr,
 που επιβεβαιώσαμε, χθες δύο τουρκικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν πολιτικό αεροσκάφος ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, το οποίο μάλιστα εκτελούσε πτήση από αεροδρόμιο της Βορείου Ελλάδος προς την Τουρκία, ενώ αυτό βρισκόταν εντός του FIR Αθηνών.

Τα Τούρκικα μαχητικά έφτασαν τόσο κοντά στο Πολιτικό Αεροσκάφος που χτύπησε ο συναγερμός σύγκρουσης του Πολιτικού αεροσκάφος…Πριν αναχαιτιστούν από Ελληνικά Μαχητικά !


Η απίστευτη αυτή πρόκληση, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης, καθώς – σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες μας – το πολιτικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διαδικασίες ελιγμών αποφυγής εναέριας σύγκρουσης, με τα τουρκικά μαχητικά να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής.

Η ψυχραιμία και η επαγγελματική κατάρτιση του πληρώματος του πολιτικού αεροσκάφους απέτρεψε το πλέον εφιαλτικό σενάριο…Η ΥΠΑ θα προβεί σήμερα σε διαμαρτυρία για το συμβάν !


Στην περιοχή έφτασαν άμεσα δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τα οποία προχώρησαν στην αναγνώριση και στην αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, τα οποία αποχώρησαν μετά τον εγκλωβισμό τους στα σκοπευτικά των Ελλήνων πιλότων!

Οι Τούρκοι στο Αιγαίο έχουν πλέον νοοτροπία ληστού στο Αιγαίου και κάνουν ότι θέλουν προκαλώντας τρόμο σε πολιτικά αεροσκάφη που πετούν σε ύψος άνω των 20.000 ποδών και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να πλησιάσουν τόσο κοντά το αεροσκάφος!βράχο της

Τα δύο Τούρκικα μαχητικά ήταν απο τον σχηματισμό των έξι Τούρκικων μαχητικών που χθες προέβησαν σε παραβιάσεις στο Αιγαίο …Την ώρα που εμείς ψάχναμε τις σορούς των Παλικαριών μας στο βράχο της Κινάρου!

Τώρα πως ακριβώς θα αντιδράσει εάν αντιδράσουν ΥΠΕΞ και Άμυνας μόνο ένας Θεός το ξέρει :