MENU

Μας θέλουν τον Μουτζούρη της Ευρώπη!

Σχέδιο συμπερασμάτων λέγεται τώρα το κλείσιμο των συνόρων.Παραπέμπει κάπου στο φλου,σου εκμηδενίζει την σιγουριά και σου δίνει την ελπίδα
 ότι μπορεί και να μην είναι έτσι τελικά και ρίχνοντας  τη ανάλογη πλύση εγκεφάλου των συστημικών "έγκυρων και ανεξάρτητων μέσων" μαζικής παραπληροφόρησης κάθεται πιο μαλακά. 
Συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε στα βαφτίσια ,Τρόικα, θεσμοί, Μνημόνιο, συμφωνία λαθρομετανάστης , παράτυπος μετανάστης.
Το δούλεμα πάει σύννεφο σε έναν λαό που ανήμπορος πλέον να αντιδράσει,φοβισμένο κουρασμένο και κυρίως απελπισμένο.Από την άλλη γάτος ο Σουλτάνος υπόσχεται τα πάντα και δεν κάνει τίποτα,και παίρνει την μερίδα του λέοντος από μια μισοδιαλυμένη Ευρώπη που προκειμένου προκειμένου να γλιτώσει από την λαίλαπα των χιλιάδων λαθρομεταναστών,του δίνει γη και ύδωρ.
Από τη άλλη η Ελλάδα,ο Μουτζούρης της Ευρώπης. Η Ελλάδα της πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει τα 6 τελευταία χρόνια,με μια πρωτοφανή ανεργία που για να καταλάβουμε το μέγεθος υπολείπεται μόλις τέσσερις μονάδες από την ανεργία στην Αμερική το 1929 που έγινε το κραχ και ήταν η απαρχή των παγκόσμιων εξελίξεων της εποχής εκείνης. 

Η Ελλάδα που έτυχε και σε μία ακόμη τραγική συγκυρία, να διοικείτε από εφιάλτες χωρίς να υπάρχει ο Λεωνίδας να σώσει την παρτίδα.

Μικρόψυχες και ανίκανες πολιτικές ηγεσίες,με ιταμή διαχείριση της μπίζνας του λαθρομεταναστευτικού γιατί περί μπίζνας πρόκειται, με τις διάφορες αμφιβόλου προελεύσεως ΜΚΟ, συχνά ημετέρων,ή ΜΚΟ με άγνωστες διαδρομές,που προκειμένου να γλείψουν το κοκαλάκι των 480 εκατομμυρίων ευρώ που τους πετά η Ευρώπη προκειμένου η Ελλάδα να γίνει  ο Μουτζούρης της Ευρώπης δεν διστάζουν βυθίσουν την Ελλάδα σε ακόμη μεγαλύτερη κρίση, αφού ήδη τα πρώτα σημάδια  στην λεγόμενη βαριά μας βιομηχανία τον τουρισμό έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά με τίς ακυρώσεις στα νησιά που έχουν επωμιστεί το βάρος του λαθρομεταναστευτικού.