MENU

Να το θυμάστε, έρχεται ένας κόφτης ...ναααααα με το συμπάθειο!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!!!

Όσο ανεβαίνουν οι φόροι σε καιρούς ύφεσης τόσο μειώνονται τα έσοδα, μειώνεται η κατανάλωση οι θέσεις εργασίας  και αυξάνονται τα λουκέτα.
Θέλετε στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ,πάρτε τα!

Πάνω η ύφεση το πρώτο τρίμηνο,αντί να κατέβει ανέβηκε 0,5 σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2015, και 1,4 αντί 1,3 σε σχέσει με το πρώτο τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς με κύρια αιτία την πτώση της κατανάλωσης.

Η έρευνα του ΔΝΤ,ξέρετε τι λέει; Ότι από τα 100 Ευρώ φόρο το 2010 το δημόσιο εισέπραττε τα 70, τώρα ξέρετε τι εισπράττει, μόλις τα 45.

Ογδόντα επτά δις οι απλήρωτοι φόροι το τέλος του 15, συν αλλά δύο φέτος από την αρχή του χρόνου.

Θέλετε στοιχεία για το πρώτο τετράμηνο;

Πλεόνασμα;;;;;Χα, Χα,Χα!
Πάρτε μια μαύρη τρύπα πάνω από 200  εκατομμύρια,υστέρηση στη φορολογία εισοδήματος, γύρω στα 150 εκατομμύρια υστέρηση από φόρο ακινήτων 100, από ΦΠΑ,που από μεθαύριο πάει στο 24,κοντά στα 150 εκατομμύρια μείον, βάλε και άλλα 120 από την μείωση ΦΠΑ στα καύσιμα και πετρελαιοειδή.

Μαθηματικά ξέρετε βάλτε τα κάτω και δείτε,γιατί έλειμμα μιλάμε. 

Βάλε τώρα τον φορολογικό Αρμαγεδώνα που μόλις ψηφίστηκε και ακολουθείται εσκεμμένα πάλι μια λάθος συνταγή που απαιτεί υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα που αντί για ανάπτυξη θα μπούμε ακόμη πιο βαθιά στην ύφεση οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.


 Άρα το πρωτογενές πλεόνασμα που ονειρεύονται ή καλύτερα που μας παραμυθιάζουν ότι θα έρθει είναι όνειρο θερινής νυκτός. 

Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;Πολύ απλά με το τελευταίο έκτρωμα- μνημόνιο που υπέγραψαν , αν δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα ενεργοποιείται ο ο κόφτης που σε κάθε περίπτωση που θα υπάρχουν τυχόν αποκλίσεις από τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος και θα σημαίνει δραστικές περικοπές, χωρίς δυνατότητα παρεμβάσεων, σε μισθούς, συντάξεις, επενδυτικές επιδοτήσεις αλλά και σε επιχορηγήσεις.

Τι είναι δηλαδή ο περιβότος κόφτης;;;;Ένα ακόμη μέσο επιβολής φόρων στον δύσμοιρο Έλληνα, αφού όλοι είναι σίγουροι και αυτοί που το εμπνεύστηκαν και αυτοί που το ψήφισαν ότι θα ενεργοποιηθεί,άλλωστε γι αυτό το έκαναν.

Απλώς για μια ακόμη φορά μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ από αριστερή μεριά.

Δηλαδή ένας κόφτης ναααααα!!!!!! με το συμπάθειο εκτός και αν  νομίζεται ότι όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν,γιατί αν το πιστεύετε, ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!!!