MENU

Ανδριάντας στον καταστηματάρχη της Πάτμου που ξυλοφόρτωσε εφοριακούς -Επρεπε να τον στίψω σαν πορτοκάλι και όχι μόνο να τον πλακώσω στις μπουνιές...


Δύο μέτρα άνδρας είμαι και τόλμησε να με φτύσει. Δεν ήξερα ότι είναι εφοριακός. Επρεπε να τον στίψω σαν πορτοκάλι και όχι μόνο να τον πλακώσω στις μπουνιές…
 Αυτά δήλωσε στον Alpha ο ηρωικός καταστηματάρχης της Πάτμου που πλάκωσε τον ελεγκτή του κράτους ο οποίος συγκέντρωνε πάνω του δύο από τις πλέον απεχθείς ιδιότητες: Eφοριακός και μάλιστα δημόσιος υπάλληλος!

Αυτά από μόνα τους αρκούν για να προκύψει ξυλοδαρμός. Ως γνωστόν η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων και το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος είναι μία από κύριες αιτίες της χρεοκοπίας. Εκ της ιδρύσεώς του θα μπορούσαμε να πούμε.

Ο ξυλοδαρμός συνέβη σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο λιμάνι, κι ενώ αστυνομικοί παρακολουθούσαν την σκηνή πολύ σωστά δεν επενέβησαν, ενώ όταν πήγαν σε αυτούς οι εφοριακοί ζητώντας τους να συλλάβουν τον επιχειρηματία, ο οποιος διατηρεί καταστήματα στο νησί, εκείνοι δήλωσαν αναρμόδιοι (θεούληδες), λέγοντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού.

Οι εφοριακοί προσέφυγαν στους λιμενικούς, οι οποίοι όμως δήλωσαν αναρμόδιοι-(θεούληδες).

Επί ώρα αστυνομικοί και λιμενικοί πολύ σωστά πετούσαν ο ένας «το μπαλάκι» στον άλλον και χρειάστηκε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ο οποίος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα τελικώς να συλληφθεί από λιμενικούς ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον εφοριακό. Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. της Πάτμου, ενώ με την επιστροφή του στην Ρόδο θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια θα ακολουθούσαν κάποιες ανόητες δηλώσεις του δημάρχου Πάτμου ο οποίος αντί να μεριμνήσει για την ανέγερση ανδριάντα στον καταστηματάρχη του νησιού άρχισε να ζητάει συγνώμη μέσω των χαζοκάναλων. 


Κι όμως μόνο τιμή και δόξα αξίζει στον επιχειρηματία που βρέθηκε αντιμέτωπος με τα όργανα του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους.